mulders-gm.nl

Wraakhotel

PUBLICATIE DATUM 2009-04-28
BESTANDSGROOTTE 10,7
ISBN 9789022552490
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Billingham
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wraakhotel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Billingham. Lezen Wraakhotel online is nu zo eenvoudig!

Het motief voor de eerste moord was een raadsel. Tot iemand uit Tom Thornes team van de afdeling Ernstige delicten een stapel brieven vond, gericht aan het slachtoffer, een man die net uit de gevangenis was gekomen. Het was duidelijk dat hij in de val was gelokt. Bij de tweede moord ' weer op een ex-gevangene ' was niet zozeer het motief een probleem, als wel de vraag wie toegang had tot de databank met de gegevens van gevangenen. Werkt de dader bij de politie? Of is het een hulpverlener met een eigen wraakagenda? In ieder geval staat vast dat alle slachtoffers ' want er volgen er meer ' veroordeeld waren wegens verkrachting. In deze derde thriller van Mark Billingham is de hoofdrol weer voor inspecteur Tom Thorne en Dave Holland. Hun team wordt nu aangevuld met een gepensioneerde politievrouw, die is overgehaald om opnieuw aan het werk te gaan in het kader van een campagne om het personeelstekort bij de politie op te vangen.

...nkrijk) Het motief voor de eerste moord was een raadsel ... Boekwinkeltjes.nl - Billingham, Mark - Wraakhotel ... . Tot iemand uit Tom Thornes team van de afdeling Ernstige Delicten een stapel brieven vond, gericht aan ... Auteur: Titel: Alvtegen, Karin: Verraad: Aspe, Pieter: Het vierkant van de wraak: Baldacci, David: De verraders: Barclay, Linwood: Dicht bij huis: Baricco, Alessandro Buy Wraakhotel 01 by M. Billingham (ISBN: 9789022552490) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible ord ... bol.com | Wraakhotel, Mark Billingham | 9789022552490 | Boeken ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Alternatieve titel: Wraakhotel. 3,20 (5) The Burning Girl - Mark Billingham (2004) Alternatieve titel: Het Verbrande Meisje. 2,00 (1) Lifeless - Mark Billingham (2005) Alternatieve titel: Levenloos. 3,25 (4) In the Dark - Mark Billingham (2008) Alternatieve titel: In het Duister. 3,00 (2) Tweedehands exampleren van het boek 'Dubbelmoord' van Billingham, M. (ISBN 9789046120989) Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Mark Billingham. De meest gevonden boeken zijn Het Verbrande Meisje, Wraakhotel, Dubbelmoord, Ten Dode Opgeschreven en Slaapdood. Wraakhotel; Slapen met draken; Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk; Het dagboek van Cerise 2 - Het dagboek van Cerise; Dag des oordeels; Leren en oefenen met breuken voor groep 7 en 8; Balotje op vakantie + strandbal; Enige aspecten van goodwill; Democratie; Programmeren in Java met Greenfoot; De Laatste Pijl; De winst van verschil; Orion...