mulders-gm.nl

Kies en reken - Kies & reken 4 Spelenderwijs rekenen werkblok

PUBLICATIE DATUM september 2010
BESTANDSGROOTTE 8,36
ISBN 9789053003541
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marja Mulder
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kies en reken - Kies & reken 4 Spelenderwijs rekenen werkblok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Mulder. Lezen Kies en reken - Kies & reken 4 Spelenderwijs rekenen werkblok online is nu zo eenvoudig!

Kies en reken - Kies & reken 4 Spelenderwijs rekenen werkblok 1e druk is een boek van Marja Mulder uitgegeven bij Delubas Educatieve Uitgeverij. ISBN 9789053003541 Rekenen is een vaardigheid die vooral door veel oefenen verbeterd kan worden. Maar rekenen moet voor kinderen ook leuk zijn! Kies & Reken is geschikt voorlle kinderen. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met rekenen. Met het blok kunnen ze thuis extra oefenen wat ze op school hebben geleerd. Alle rekenvaardigheden komen aan bod. Zo blijven ze op een gelijk niveau met de rest van de groep en wordt een leerachterstand voorkomen. Door het spel- en puzzelachtige karakter van de opdrachten blijven kinderen gemotiveerd. Kies & Reken bevat veel realistische opdrachten, met herkenbare situaties uit het dagelijks leven. Blok 4 bevat 48 oefenbladen met kleurige gevarieerde oefeningen en is bedoeld voor kinderen in groep 4 of van ongeveer 7 jaar.

...uaties uit het dagelijks leven. Dit spreekt kinderen aan, zo bieden ze een welkome afwisseling met de opdrachten uit de methode ... Schoolboekenthuis - Kies en reken 4 Werkblok ... . Zelf een opdracht kiezen De naam zegt het al, kinderen kunnen ... Door het spel- en puzzelachtige karakter van de opdrachten van Kies en Reken blijven kinderen gemotiveerd en betrokken, ook de zwakke rekenaars! Waarom Kies & Reken? Kies & Reken Op een leuke manier oefenen met rekenen Opbouw Materiaal voor zelfstandig werken Ook voor zwakke rekenaars. Ervaar het zelf. Gebruikerservaringen. Materialen en bestellen. Complete serie Werkblokken Kies & Reken 6 werkblok (set 5 ex. ... bol.com | Kies en reken - Kies & reken 3 Werkblok, Marja ... ... . Ervaar het zelf. Gebruikerservaringen. Materialen en bestellen. Complete serie Werkblokken Kies & Reken 6 werkblok (set 5 ex.) Antwoordenblokken Voorbeeldmateriaal Per stuk leverbaar bij schoolboekenthuis.nl: Kies en reken 7 Werkblok (ISBN 9789053003602) Kies & reken werkblok groep 5 direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Op dit werkblad ga je aan de slag met rekentekens. Dat zijn de tekens die voor en achter de getallen in de som staan. Kijk goed naar de getallen die in de som staan. Kijk ook goed naar de uitkomst van de som. Aan de hand van deze gegevens, moet je erachter kunnen komen welk rekenteken je moet invullen. Door hiermee te oefenen, raak je meer bekend met deze rekenbegrippen. Op dit rekenblad ga je aan de slag met het kiezen van het juiste teken. Dat kan het erbijteken, erafteken of het keerteken zijn. Kijk goed naar de getallen die in de som staan. Kijk ook goed naar de uitkomsten van de sommen. Aan de hand van deze dingen, kun je achterhalen welk rekenteken bij de som hoort. Door hiermee te oefenen, raak je meer vertrouwd met het toepassen van deze rekenbegrippen. Waarom Kies & Reken? Kies & Reken Op een leuke manier oefenen met rekenen Opbouw Materiaal voor zelfstandig werken Ook voor zwakke rekenaars. Ervaar het zelf. Gebruikerservaringen. Materialen en bestellen. Complete serie Werkblokken Kies & Reken 4 werkblok (set 5 ex.) Antwoordenblokken Voorbeeldmateriaal Kies en Reken groep 4 (per stuk) - Werkblok spelenderwijs rekenen. Voor scholen en particulieren. Wij staan voor iedereen klaar. Levertijd. Onze levertijd is 1 tot 2 dagen. Bestellingen worden dagelijks verwerkt. ... De Wereld in Getallen versie 4 (2009) Kleuters in groep 1 en 2 zijn op hun eigen manier bezig met rekenen. Jan Kuipers heeft Kies en reken toegevoegd aan Levelspel, de kisten voor groep 1 en 2 met verrijkingsmaterialen. Spelenderwijs gaan kinderen oefenen met de basisprincipes van het rekenen. Het mooi vormgegeven rekenblok nodigt jonge kinderen uit om aan de slag te gaan met rekenen. kies en reken, reeks. Kies & reken | 4 Spelenderwijs rekenen | werkblok . Kies & reken | 5 | Werkblok...