mulders-gm.nl

Moord Is Kinderspel 44

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,35
ISBN 9789024516773
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Agatha Christie
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Moord Is Kinderspel 44 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agatha Christie. Lezen Moord Is Kinderspel 44 online is nu zo eenvoudig!

Als Luke Fitzwilliam na jaren terugkomt in Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die wel een zuster zou kunnen zijn van Miss Marple. Zij vertelt hem dat ze op weg is naar Scotland Yard omdat ze een moordzaak op het spoor is in haar dorp, Wychwood. De volgende dag leest Luke in de krant dat ze verongelukt is, en nog wat later ziet hij een overlijdensadvertentie van de man die zij als toekomstig slachtoffer noemde.

...ren op de rug) Moord is kinderspel. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en) ... - Moord Is Kinderspel - eBook Agatha… - voor €4,99 ... . Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Grootletterboek. Auteur: Christie, Agatha (1890-1976) Inhoud: Een gepensioneerde politieman wordt door een spraakzame oudere dame ... Lees „Moord is kinderspel" door Agatha Christie verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In de reeks Klassieke Eversellers Agatha Christie (1890-1976) was een Britse schrijfster die uitgroeide tot een van de s... Moord is kinderspel book. Read 1,029 reviews from the world's largest communi ... bol.com | Agatha Christie - Moord is kinderspel, Agatha ... ... ... Moord is kinderspel book. Read 1,029 reviews from the world's largest community for readers. Als Luke Fitzwilliam na jaren terugkomt in Engeland, ontmoet... Moord is kinderspel. Als Luke Fitzwilliam na jaren terugkomt in Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die wel een zus zou kunnen zijn van Miss Marple. Ze vertelt hem dat ze op weg is naar Scotland Yard omdat ze een moordzaak op het spoor is in haar dorp, Wychwood. De volgende dag leest Luke in de krant dat ze verongelukt is, en nog wat later ziet hij een overlijdensadvertentie van de ... Vergelijken - Moord is kinderspel ISBN: 9789048823765 - Als Luke Fitzwilliam na jaren terugkomt in Engeland, ontmoet hij in de trein een oude dame die wel een zus zou kunnen zijn van Miss Marple. Ze vertelt hem dat ze op weg is naar Scotland Yard omdat… Agatha Christie - Moord is kinderspel (Agatha Christie No.44) (Uitgeverij Luitingh-Sijthoff) ISBN 9024516773 6e druk 1992 200 pp pocket (in goede staat!, pp iets verkleurd, leessporen op de rug) Moord is kinderspel; Moord is kinderspel E-BOOK Agatha Christie. Nederlands | E-book € 7,99 + 7 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschr...