mulders-gm.nl

Basisboek journalistiek

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,94
ISBN 9789001517618
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Piet Bakker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basisboek journalistiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Bakker. Lezen Basisboek journalistiek online is nu zo eenvoudig!

Basisboek Journalistiek is al jaren hét basisboek voor studenten journalistiek. Een standaardwerk dat je uitstekend op weg helpt in je journalistieke carrière.Het levert je een stevige theoretische basis en leert je journalistieke vaardigheden succesvol in de praktijk toe te passen. Een levendige en compacte introductie in het vakgebied. Met een schat aan praktijkvoorbeelden die de stof laten leven voor je. Compleet met een ondersteunende website die je op de hoogte houdt van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen.Aan bod komen onder andere journalistiek denken en werken, nieuws vergaren en verwerken, bronnen, journalistieke ethiek, journalistiek schrijven en de belangrijkste journalistieke genres. Uitgebreide aandacht krijgen: (online) nieuwskanalen, multimediaal werken, social media en online research.De nieuwe, vijfde editie vertelt je alles over de belangrijkste veranderingen in het vakgebied, waaronder de online ontwikkelingen, freelance- en burgerjournalistiek. Met het Basisboek Journalistiek is je kennis helemaal up-to-date!Waarom kiezen voor Basisboek Journalistiek- hét basisboek voor journalistiek - de beste basis voor je journalistieke carrière;- perfecte balans tussen theorie en praktische vaardigheden- met aandacht voor de nieuwste (online) ontwikkelingen op de website.

...e, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Basisboek Journalistiek, 4e druk van N ... Basisboek Journalistiek door Piet Bakker, Aline Douma ... ... . Kussendrager en D. van der Lugt. ISBN: 9789001517045. Dit uittreks... boek Basisboek journalistiek schrijven Henk Asbreuk epub. Boek Bouquet e-bundel nummers 3541-3548 Annie West pdf. boek Congolese Wiskunde In Koli Jean Bofane epub ... Basisboek Journalistiek schrijven is uitermate geschikt voor wie wil leren schrijven voor een breed publiek. Het is bestemd voor studenten die een minor of opleiding journalistiek volgen op hbo- en wo-niv ... Basisboek Journalistiek Nico Kussendrager; Dick van der ... ... . Het is bestemd voor studenten die een minor of opleiding journalistiek volgen op hbo- en wo-niveau, en voor de freelancer die zijn schrijftechnieken wil verbeteren. Basisboek Journalistiek schrijven is ook beschikbaar als e-book. Basisboek Journalistiek Schrijven (eBook) Hallo! Op zoek naar een Basisboek Journalistiek Schrijven-boek geschreven door auteur Henk Asbreuk? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Schrijven en journalistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden....