mulders-gm.nl

U gaf mij schouders om ze op te halen.

PUBLICATIE DATUM juli 2015
BESTANDSGROOTTE 4,29
ISBN 9789021144634
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Stephan de Jong
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen U gaf mij schouders om ze op te halen. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephan de Jong. Lezen U gaf mij schouders om ze op te halen. online is nu zo eenvoudig!

ISBN: 9789023921144634Auteur: Stephan de JongTitel: U gaf mij schouders om ze op te halenOndertitel: Veertig zeer korte overpeinzingen over angst en GodFlaptekst: Er is altijd wat. In de grote wereld economische crises en conflicten, in mijn kleine wereld werkeloosheid, ziekte. Geen leven zonder angst. Hoe ga ik om met angst? En kan het geloof in God daarbij helpen?Dit boek is geschreven vanuit de overtuiging dat God geen wonderdoener is. God doet zelfs niets, zo te zien. Maar Hij doet er wel toe. Dit boek onderzoekt hoe. Verschillende angsten komen aan de orde: angst voor de onzekere toekomst, voor ziekte en dood, voor de uitdagingen van het leven en voor mensen.Deze veertig persoonlijk getoonzette Zeer Korte Overpeinzingen bieden theologie met soul en verkennen de rol die geloof in het omgaan met angst kan spelen.Stephan de Jong is predikant in de Protestantse Kerk te Bussum, daarnaast is hij verhalenverteller en beeldend kunstenaar. Hij doceerde enige jaren aan een theologische opleiding in Chili en publiceerde diverse theologische boeken en verhalenbundels.

...f me schouders om ze op te halen (e-boek) door Stephan de Jong, EAN 9789021144634 ... PDF Boek U gaf mij schouders om ze op te halen. ... . Bestel U gaf me schouders om ze op te halen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De Appelboom is een Christelijke Boekshop en Speelgoedwinkel in het centrum van Voorthuizen U gaf me schouders om ze op te halen: veertig zeer korte overpeinzingen over angst en God (Dutch Edition) eBook: Jong, Stephan de: Amazon.de: Kindle-Shop Buy U gaf me schouders om ze op te halen: veertig zeer korte ove ... U gaf mij schouders om ze op te halen by Boekencentrum ... ... .de: Kindle-Shop Buy U gaf me schouders om ze op te halen: veertig zeer korte overpeinzingen over angst en God 01 by Stephan de Jong (ISBN: 9789021143880) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....