mulders-gm.nl

Rituelen bij mijlpalen in je leven

PUBLICATIE DATUM oktober 2005
BESTANDSGROOTTE 11,4
ISBN 9789020201833
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R. de Lange
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Rituelen bij mijlpalen in je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. de Lange. Lezen Rituelen bij mijlpalen in je leven online is nu zo eenvoudig!

Onverwerkte zaken blijven je als een schaduw volgen. Daarom zijn afsluitingsrituelen van een relatie of werksituatie zo bevrijdend. Door een ritueel te doen besef je dat er in het alledaagse een heilige onderlaag verborgen ligt. Dit boekje geeft een schat aan creatieve rituelen aangepast aan onze tijd. Naast inspiratie vanuit Indiaanse en Keltische oerbron, stimuleert het om zelf rituelen vorm te geven. Bij huwelijk, geboorte of begrafenis zoekt men in deze tijd weer naar eigen riten met een persoonlijke inhoud. Je vijftigste verjaardag of de doop van een kindje in de natuur worden door een ritueel onvergetelijk. Speciale rituelen bij mijlpalen in een mannen- of vrouwenleven verbinden ons in liefde met anderen en geven ons een unieke plaats in het Grote Geheel.

...ent en beschreven in het concept van de overgangsritueel ... bol.com | Rituelen, J.L. de Jager | 9789027475985 | Boeken ... . Stel je de verschillende overgangen voor vanaf puberteit, 4 tot 6 jaar voortgezet onderwijs, volwassen worden, trouwen en uiteindelijk overlijden. Get this from a library! Rituelen bij mijlpalen in het leven. [Roelien de Lange] Het zorgt ervoor dat we kunnen terugkijken op ons leven en herinneringen kunnen ordenen. Op die manier is het ook met het vieren van mijlpalen. 'Weet je nog…' We vergeten vaak stil te staan bij mi ... Werkstuk Levensbeschouwing Islamitische rituelen (4e klas ... ... . 'Weet je nog…' We vergeten vaak stil te staan bij mijlpalen omdat we in ons hoofd alweer bezig zijn met de volgende dromen en doelen. Rituelen markeren momenten van extra aandacht in je leven: we hebben dagelijkse rituelen en rituelen op de grote momenten. Afspreken met een drukke vriendin om samen te wandelen en daarna uitgebreid thee met elkaar drinken: het is een halfjaarlijks ritueel waarnaar ik elke keer uitkijk. Het hoort bij elkaar: die thee en dat wandelen. Welkom bij Ruimte voor Rituelen. Je bent op deze website aan het juiste adres als je iets wilt weten over: * rituelen bij belangrijke overgangsmomenten in je leven * labyrinten en labyrintlopen * (mantra) zang en drum en mijn cd's … Lees verder → 7 x de ideale leeftijd voor belangrijke mijlpalen in het leven van kinderen. ... Valt het in de smaak, kun je voorzichtig vragen of je kind het leuk zou vinden om bij een vriendje te blijven slapen. 2. Een telefoon of tablet krijgen. Het lijkt wel alsof kinderen tegenwoordig met een telefoon in hun hand geboren worden. het kan je de kans geven om een bepaalde gebeurtenis in je leven te vieren, een plaats te geven en te verwerken. Het geeft je houvast, rust, geborgenheid en samenhorigheid, je voelt je met elkaar verbonden. het markeert de belangrijke mijlpalen op een gedenkwaardige wijze in je leven. Mijlpalen die ervoor zorgen dat je je leven op de rit hebt. Er zijn natuurlijk een aantal zaken die je niet direct in de hand hebt of er worden zaken over het hoofd gezien, wat altijd kan gebeuren. Echter zijn er een aantal mijlpalen in je leven die je toch wel in orde moet hebben als volwassen man. 30 rituelen die de steeds terugkerende dingen van alle dag transformeren tot ervaringen van vreugde en geluk. Ter inspiratie om riten (weer) toe te laten in je leven volgen hier dertig rituelen die je dagelijkse leven feestelijker maken: Draag je mooiste kleren zo vaak je kunt. Geef kleding die niets aan jouw innerlijk of uiterlijk toevoegt weg...