mulders-gm.nl

Een Venetiaans Geheim

PUBLICATIE DATUM 2006-01-31
BESTANDSGROOTTE 12,25
ISBN 9789056721640
TAAL NEDERLAND
AUTEUR I. Caldwell
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een Venetiaans Geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Caldwell. Lezen Een Venetiaans Geheim online is nu zo eenvoudig!

Door wie ze bedreigd worden weten ze niet. Waarom ze bedreigd worden ook niet. Maar een ding is zeker: het moet te maken hebben met hun onderzoek naar een oud Venetiaans manuscript uit 1499. Vier jonge wetenschappers van Princeton University bestuderen de codex Hyperotomachia Poliphili, die op zeer wonderbaarlijke wijze een liefdesgeschiedenis beschrijft, waardoor zij hierachter een verborgen verhaal vermoeden. Maar terwijl de Renaissance voor Tom, Paul, Charlie en Gil - en dus ook voor de lezer - weer tot leven komt, worden er bedreigingen aan hun adres geuit. Zelfs voor moord deinzen hun tegenstanders niet terug. Als het viertal ontdekt dat het geheim met de beeldenstorm en verborgen kunstschatten te maken heeft, blijkt het echte onderzoek nog te moeten beginnen.

...De universiteit van Princeton, Goede Vrijdag 1999 ... bol.com | Zwarte Beertjes 3501 - Een Venetiaans geheim ... ... . Door wie ze bedreigd worden weten ze niet. Waarom ze bedreigd worden ook niet. Maar één ding is zeker: het heeft te maken met hun onderzoek naar een oud Venetiaans manuscript uit 1499. Een Venetiaans geheim mp: ISBN: 9789046114261: Taal: Nederlands : Uitgever: Zwarte Beertjes: Bijzonderheden: 2011, paperback, 390 pp: Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: Tara uit Wijk bij Duurstede . Alle boeken van Tara Stel een vraag over dit bo ... De boeken van Ian Caldwell op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . Alle boeken van Tara Stel een vraag over dit boek aan Tara Een Venetiaans geheim. Ian Caldwell, ... Dit oude Venetiaanse manuscript van Francesco Colonna, dat wetenschappers al eeuwenlang voor raadselen plaatst, beschrijft op zeer wonderbaarlijke wijze een liefdesgeschiedenis. Paul en Tom vermoeden dat er een verborgen boodschap achter schuilgaat. Dec 21, 2014 - Deze pin is ontdekt door Talleke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....