mulders-gm.nl

De Strijd Tegen Infectieziekten

PUBLICATIE DATUM januari 2005
BESTANDSGROOTTE 11,4
ISBN 9789054835172
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sally Morgan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Strijd Tegen Infectieziekten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sally Morgan. Lezen De Strijd Tegen Infectieziekten online is nu zo eenvoudig!

Grensverleggend onderzoek: De strijd tegen infectieziekten kijkt hoe de wetenschap en moderne geneeskunde elk jaar miljoenen levens redden, en de pogingen om er vele miljoenen meer te redden. Het laat zien hoe ziekten ontstaan en zich verspreiden, en hoe wetenschappers en geneesmiddelenfabrikanten nieuwe behandelmethoden ontwikkelen om de overlevingskansen van mensen te verbeteren.Er is uitleg over immuniteit, bloedtesten, BMR vaccin, klinische proeven en voorlichting, en berichtgeving van resultaten van bijvoorbeeld het te veel voorschrijven van antibiotica. Het nut van genetische manipulatie bij medicijnontwikkeling en de problemen bij het vechten tegen AIDS.Deze serie richt zich met name op wetenschappelijke ontwikkelingen en theorieën die volop in de belangstelling staan en aanleiding geven tot bezorgdheid en beroering.

...er infecties, onze strijd tegen infectieziekten en antibioticaresistentie ... De smartwatch in strijd tegen corona: 'Ziet ... ... . In de strijd tegen het coronavirus worden in Nederland smartwatches ingezet. Onderzoekers van het Radboudumc gebruiken deze slimme horloges al voor het analyseren van parkinsonpatiënten, maar ... Kinderen over de hele wereld beschermen tegen infectieziekten; dat is de ambitie van onze klant Bilthoven Biologicals (BBio). Bij BBio werken ruim 500 gedreven en verantwoordelijke experts daarom dag en nacht aan het maken van vaccins die onze wereldbevolking een kans geven op een leven zonder ziekte. De strijd tegen infectieziekten is met groot succes bekroond geworden. ... bol.com | De Strijd Tegen Infectieziekten, Sally Morgan ... ... . De strijd tegen infectieziekten is met groot succes bekroond geworden. Dank zij de beschreven maatregelen zijn verwoestende epidemieën van exotische ziekten in de laatste decenniën in ons land niet meer voorgekomen en is de frequentie van inheemse ziekten als tyfus en tuberculose zeer aanmerkelijk gedaald. De eeuwige strijd tegen infectieziekten. Er is niets onvoorspelbaarder dan een virus - behalve de mens dan. Leestijd 4 minuten — Ma 28 september 2015 Als het maar gezond is. Maud Radstake Directeur. Bij infectieziekten denk je misschien aan een voorbij verleden, aan verre landen of aan rampenfilms. Sally Morgan De strijd tegen infectieziekten. Gedrukt boek . Beschrijving van de geschiedenis van de infectieziekten en van de wijze waarop de mens deze bestrijdt. Met veel illustraties in kleur. Vanaf ca. 14 jaar. Genre Kinderboek, Non-Fictie Onderwerpen De strijd tegen infectieziekte...