mulders-gm.nl

Danslessen In Gevaar!

PUBLICATIE DATUM juli 2004
BESTANDSGROOTTE 12,72
ISBN 9789044701715
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anne-Marie Pol
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Danslessen In Gevaar! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Marie Pol. Lezen Danslessen In Gevaar! online is nu zo eenvoudig!

Danslessen in gevaar!Het is een ramp! De vader van Nina heeft een baan gevonden... in het buitenland! Hij wil zijn dochter meenemen. Maar zij wil helemaal niet stoppen met dansen. Vooral omdat ze net is ingeschreven op balletschool Camargo, waar ze zich helemaal thuis voelt! Ze danst er de hele dag, samen met haar vriendinnen, en heeft er zelfs een vriendje, Emile. Is Nina vastbesloten genoeg om haar vader te overtuigen?

...mp! De vader van Nina heeft een baan gevonden ... Vind dansles op Marktplaats - mei 2020 ... ... in het buitenland! Hij wil zijn dochter meenemen. Maar zij wil helemaal niet stoppen met dansen. Vooral omdat ze net is ingeschreven op balletschool Camargo, waar ze zich helemaal thuis voelt! Ze danst er de hele dag, samen met haar vriendinnen, en heeft er zelfs een vriendje ... Get this from a library! Danslessen in gevaar!. [Anne-Marie Pol; Nynke Goïnga] -- De balletlessen van Nina komen in gevaar als haar vader vertelt dat hij een baan in het buitenland heeft gekregen. Vanaf ca. 10 jaar. Danslessen in gevaar! (B ... Danslessen in gevaar! (Boek) door Anne-Marie Pol ... ... . Vanaf ca. 10 jaar. Danslessen in gevaar! (Boek) door Anne-Marie Pol Taal: Nederlands Uitgave: Aartselaar ; [Oosterhout], 2004 ISBN: 90-447-0171-1 Onze danslessen hebben tussen de 12 en 30 personen dus dan kan het doorgaan. ... Hoe kunnen ze nou open blijven en daarmee de gezondheid van mijn dochter in gevaar brengen (en daarmee weer iedereen waar zij mee in contact komt)? En daar was het moment van de waarheid. Titel: Het gevaar Auteur: Jos Vandeloo Uitgever, jaar van uitgave: Manteau Antwerpen, 1989 Eerste druk: verschenen in 1960 Uitleg keuze boek: Als ik een boek wil gaan lezen neem ik meestal een boek van een bekende auteur. Het leek me leuk om is een keer een...