mulders-gm.nl

MAAK DE KRING GROTER!

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,25
ISBN 9789020238792
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Rickie Moore
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen MAAK DE KRING GROTER! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rickie Moore. Lezen MAAK DE KRING GROTER! online is nu zo eenvoudig!

Ieder van ons wil deel kunnen nemen aan de energiestroom die we ‘leven’ noemen. Het leven is een oneindige cirkel - we hebben toegang tot de oneindige energie die hij bevat als we onbevreesd en openhartig zijn. Rickie Moore beschrijft zeven voorbeelden van mensen die op zeven verschillende bewustzijnsniveaus (elk corresponderend met een chakra) op een kruispunt in hun leven aankwamen. De kracht en liefde van de groep waartoe zij behoorden, gebruikten zij om hun weg te vinden. De zeven personen stonden op de rand van de wereld en hoorden de boodschap: ‘Je kunt alleen gebruiken watje hebt leren gebruiken’. Ieder begreep de boodschap op zijn of haar eigen bewustzijnsniveau.Aan elk van de zeven personen en chakra’s is in verhaalvorm een hoofdstuk gewijd. Daarin gaat het over de ontwikkeling die elk van de zeven karakters doormaakt, aangevuld met oefeningen. Deze zijn primair bedoeld voor groepen, omdat ‘ons verlangen naar een groepsbewustzijn voortkomt uit ons gevoel dat we tot de menselijke familie behoren’.Maak de kring groter kan je geest openen en je hart raken. Het kan je naar een kring brengen die jij zou kunnen leiden en met gebruikmaking van jouw talenten groter maken.Rickie Moore is de schrijfster van Een godin in mijn schoenen (1988). Zij geeft over de hele wereld ‘playshops’ over de genezende kracht van de liefde, over chakra’s en innerlijke vrede en harmonie.

...ldscherm maar amper lezen. Zelfs met de leesbril op! Hoe kan ik de letters groter maken zodat ik toch kan blijven computeren? Het is de bedoeling dat dit zonder woorden gebeurt ... Maak De Kring Groter! De Chakra's: Zeven Stappen Naar ... ... . De grensbewaker mag immers niet horen waar de "boef" zich bevindt. Knoop Maak een kring en geef elkaar de hand. Eén kind gaat naar de gang. De kring legt zichzelf in de knoop: loop naar elkaar toe, stap over de armen van anderen heen, draai jezelf om een ander enz. Laat de kinderen een verhaaltje maken met de voorwerpen in de kring, schrijf dit verhaal op en lees het voor in de kring (bijvoorbeeld tijdens het fruit eten). Herkennen de k ... Kleine ogen groter laten lijken: tips & tricks ... . Laat de kinderen een verhaaltje maken met de voorwerpen in de kring, schrijf dit verhaal op en lees het voor in de kring (bijvoorbeeld tijdens het fruit eten). Herkennen de kinderen de voorwerpen? Laat ze vertellen waar ze de voorwerpen van kennen. Wat kunnen ze erover vertellen? Maak een woordweb met de kinderen in het thema Sinterklaas. Dit zijn allemaal gewoonten die niet goed zijn voor je lichaam en dus allemaal redenen waardoor de kans op wallen of donkere kringen bij je ogen groter wordt. Make-up verwijderen Pas ook goed op met het verwijderen van je make-up. Door veel in en rondom je ogen te wrijven, maak je de huid dunner. Je vindt lesideeën voor in de kring, tijdens de werkles, ... Downloads bij de lesideeën: Cijferkaarten groot. ... Maak van de 20 cijfers 5 bingokaarten met elk 4 cijfers. Haal alle cijfers uit de puzzels en stop ze in een grote zak of kussensloop. Verdeel de klas in 5 groepen. We maken een kringetje Van tra-la-la Maak nu een buiging Maak nu een buiging Bij de hand, bij de hand Pak je vriendje bij de hand Bij de hand, bij de hand Pak je vriendje bij de hand We maken een ... De kinderen zitten in de kring. Het eerste kind zegt een som. De volgende moet een som maken met de uitkomst en zo verder. De kinderen mogen zelf weten of ze optellen of aftrekken. Wat is de som? Maak kaartjes met daarop de tekens - + : en x. Een kind trekt een kaartje en moet hier een som mee bedenken. De klas rekent de som uit. De straat van 10...