mulders-gm.nl

De terroristenjaagster

PUBLICATIE DATUM mei 2003
BESTANDSGROOTTE 10,76
ISBN 9789058312600
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anoniem
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De terroristenjaagster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anoniem. Lezen De terroristenjaagster online is nu zo eenvoudig!

Een onthullend verhaal van een joodse vrouw uit Irak, die een van de belangrijkste moslimterrorisme-experts ter wereld is. Vermomd als moslimvrouw infiltreerde ze in de VS in vele radicaal islamitische groeperingen om vitale informatie te verkrijgen over banden met organisaties als Hamas, Hezbollah en AlQaeda. Na de executie van haar vader door handlangers van Saddam Hoessien - hij werd ervan beschuldigd voor Israël te spioneren - en twee jaar huisarrest in Bagdad, besluit ze te vluchten. Via Iran en Israël komt ze in de VS terecht, waar ze voor een geheime dienst gaat werken.Op onnavolgbare wijze vertelt ze hoe ze door haar unieke kennis en ervaring van de moslimcultuur kon infiltereren in terroristische organisaties zonder ontdekt te worden. De terroristenjaagster is een verbijsterend verhaal van een zeer moedige vrouw die ver voor 11 september haar angstaanjagende bevindingen doorgaf aan de CIA en de FBI. Zij negeerden haar waarschuwingen echter... De auteur van De terroristenjaagster, die vanzelfsprekend anonime dient te blijven, werkt momenteel als adviseur voor diverse regeringsdiensten en is moeder van vier kinderen.

...n joodse, in Irak geboren vrouw, die 'undercover' ging om te infiltreren in radicaal islamitische groeperingen in de Verenigde Staten en daarbuiten ... Terroristenjaagster | Boek.be ... . De Terroristenjaagster signaleert overigens niet alleen het gevaar van radicale islamitische groepen, waarachter de auteur veel Saoedisch geld ziet. Ook heeft zij een appeltje te schillen met de ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Katz, Rita. - De terroristenjaagster. Het ware verhaal van een vrouw die infiltreert in radicaal islamitische groeperingen. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Katz, Rita - De ter ... De terroristenjaagster - Anoniem - (ISBN: 9789058312600 ... ... . Het ware verhaal van een vrouw die infiltreert in radicaal islamitische groeperingen. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Katz, Rita - De terroristenjaagster / het ware verhaal van een vrouw die infiltreert in radicaal islamitische groeperingen abessijnse kronieken het verslag van brodeck de majoor en mevrouw ali de terroristenjaagster de wrede zee vrouwen van Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: (-) waar filter verwijderen waar Verliefde terroristenjaagster huwde haar IS-prooi Het FBI-logo. Beeld afp. De Amerikaanse FBI-medewerker Daniela Greene moest de jihadist Denis Cuspert in de gaten houden. Terroristenjaagster: het ware verhaal van een vrouw die infiltreert in radicaalislamitische groeperingen Zilver pockets: Amazon.es: Rita Katz: Libros en idiomas extranjeros 'Voor mij is kennis macht, een wapen ook' In het boek De Terroristenjaagster vertelt een joods-Iraakse schrijfster wier vader door Saddam terechtgesteld werd onder de naam Anoniem hoe ze ... Wil je het boek "Terroristenjaagster pocket" kopen, van Rita Katz? Goede keuze! × Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in. Ik wil meer weten over het gebruik van cookies OK, ik begrijp het. NU TE KOOP - 2003 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Tweedehands exampleren van het boek 'De terroristenjaagster / Paperback' van Katz, R. (ISBN 9789058313171) RITA KATZ - 2012 - Het fascinerende en aangrijpende verhaal van een joodse vrouw die Irak ontvlucht, nadat haar vader en oma op last van Saddam Hoessein zijn v… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Scopri Terroristenjaagster: het ware verhaal van een vrouw die infiltreert in radicaalislamitische groeperingen di Rita Katz: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon....