mulders-gm.nl

Een botsing op het spoor

PUBLICATIE DATUM februari 2018
BESTANDSGROOTTE 10,10
ISBN 9789021412160
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Joris van Casteren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een botsing op het spoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joris van Casteren. Lezen Een botsing op het spoor online is nu zo eenvoudig!

Vorig jaar stapten een moeder, een dochter en vijf honden voor de trein bij Nijmegen. Journalist Joris van Casteren reconstrueerde de tragedie en schreef er Een botsing op het spoor over.Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos bij Malden gaan een moeder en haar dochter met vijf honden op de rails staan. Het ochtendlicht onthult een gruwelijke ravage, één hond heeft zich losgerukt, agenten treffen het dier zachtjes jankend aan. Joris van Casteren sprak met de machinist, reizigers, rechercheurs, ooggetuigen, nabestaanden, medewerkers van de uitvaartonderneming en talloze anderen over de ochtend van maandag 28 november 2016. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven.

...tem. 3,50 (7) 7 stemmen . Nederlands Waargebeurd ... Een botsing op het spoor - Joris van Casteren ... ... . 101 pagina's Eerste druk: Querido Fosfor, Amsterdam (Nederland) Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos van Malden gaan een moeder en dochter met vier ... Op het voorplat een ietwat wazige foto van een voorbij glijdend landschap met bomen en een sloot. Ook koeien zijn er maar evengoed kunnen het schapen zijn. De foto moet uiteraard onscherp wezen. De titel ... Een botsing op het spoor - Joris van Casteren ... ... . De foto moet uiteraard onscherp wezen. De titel waarschuwt ervoor dat de reportage, zo'n tachtig bladzijde, geen happy end zal krijgen: Een botsing op het spoor. Joris van Casteren sprak met de machinist, reizigers, rechercheurs, ooggetuigen, nabestaanden, medewerkers van de uitvaartonderneming en talloze anderen over de ochtend van maandag 28 november 2016. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven. Een aanrijding tussen een auto en een trein bij Schiedam zorgt voor een grote chaos op het spoor. Ⓒ GinoPress B.V. In Schiedam is maandagavond iemand om het leven gekomen door een botsing tussen ... Dit is het platform waar de actualiteit en achtergrond elkaar ontmoeten op een inhoudelijke en doordachte wijze. Onder het uitklapteken vind je dus een toelichting, geheugensteun of voetnoot die de redactie of de auteur toevoegt. ... Botsing op het spoor. Nieuws ... Een botsing op het spoor direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Een botsing op het spoor reconstrueert Joris van Casteren heel feitelijk wat er gebeurde toen op de morgen van maandag 28 november 2016 ter hoogte van de spoorwegovergang Slonsweg-Scheidingsweg, op het traject Nijmegen-Roermond, een aanrijding met twee personen en vier honden plaatsvond. Een botsing op het spoor bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Een botsing op het spoor | ISBN 9789021408484 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven. Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos bij Malden gaan een moeder en haar dochter met vijf honden op de rails staan. Een botsing op het spoor book. Read 9 reviews from the world's largest community for readers. Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Ro... Een klein boekje met een zeer persoonlijk verhaal over zelfdoding, beschreven vanuit meerdere mensen. | auteur: Joris van Casteren | uitgeverij: Querido | paperback en E-book | recensent: Antoinette van Steeg | Recensie Een botsing op het spoor Inhoud Maandag 28 november 2016. Het is een koude, mistige, nog donkere ochte...