mulders-gm.nl

De vloek van Abel Frye

PUBLICATIE DATUM januari 2003
BESTANDSGROOTTE 4,5
ISBN 9789063182489
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Frank Peretti
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De vloek van Abel Frye in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Peretti. Lezen De vloek van Abel Frye online is nu zo eenvoudig!

Je hoeft niet te proberen hen te herkennen... want zij zijn degenen die je niet kunt vinden. Ze werken undercover. Knipper met je ogen en ze zijn verdwenen. Ze kunnen overal zijn, het kan iedereen zijn... misschien zelfs de persoon waar je nu naast loopt.Zij vormen het Veritasteam - maar er zijn maar weinig mensen die weten wie ze werkelijk zijn. Elijah en Elisha, een tweeling in de tienerleeftijd, werken samen met hun ouders in het geheim voor de president van de Verenigde Staten. Ze onderzoeken bizarre mysteries, misdaden en ongewone gebeurtenissen. Ze proberen niet alleen te ontdekken wat er gebeurd is, maar ook waarom - de veritas (Latijns voor waarheid) achter de veelbewogen nieuwsonderwerpen van vandaag.HUN NIEUWE OPDRACHT:DE VLOEK VAN ABEL FRYEIn Baker, Washington, liggen drie sportieve, populaire tieners in een vreemd soort coma, ze hebben geen controle meer over hun spieren, lijden aan ernstige achtervolgingswaanzin en hallucinaties. Men fluistert dat zij het slachtoffer zijn geworden van Abel Frye, een geest die zich verbergt in de middelbare school van Baker sinds één van de leerlingen zichzelf daar in de jaren dertig heeft opgehangen. De vloek van Abel Frye breidt zich steeds verder uit en de leerlingen beginnen bang te worden.Het Veritasteam wordt naar Washington gestuurd om een verklaring te zoeken voor de verschijning van een spookachtige figuur met een lichtgevende havik op zijn schouder. Is dit de geest van Abel Frye, een duistere engel... of iets anders? En wie is verantwoordelijk voor het bizarre symbool dat telkens in de kluisjes van de slachtoffers is ingekrast?Eén ding is zeker... ze moeten de waarheid snel zien te achterhalen, of Abel Frye en zijn kruiperige handlangers zullen ervoor zorgen dat deze opdracht van het Veritasteam de laatste is.

...AN ABEL FRYE, DE Veritas1 on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers ... Uitgeverij Novapres - De vloek van Abel Frye ... . De klantenservice helpt u graag en is bereikbaar via [email protected] Voor bestellingen mailt of belt u best naar de winkel in uw buurt (zie contact bovenaan). Algemene voorwaarden De slachtoffers gaan een gewelddadige dood tegemoet. Als de bioloog Steve Benson, broer van een van de slachtoffers, toegang krijgt tot oude brieven en dagboeken van de eerste bewoners is hij in staat de waas van geheimzinnigheid rond Hyde River te ontsluieren. De vloek van Zwartbaai Vroege Lijsters 2011 9789001809317. Koop dit studieb ... Amazon.it: De vloek van Abel Frye - Peretti, Frank, Jong ... ... . De vloek van Zwartbaai Vroege Lijsters 2011 9789001809317. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, ... Dvd film hangman's curse volume 1 abel frye vloek project . Orginele dvd verzendkosten zijn voor de koper ophalen is ook mogelijk voor meer dvd's kijk bij mijn advertenties. Ophalen of Verzenden....