mulders-gm.nl

Kies en reken - Kies & reken 3 Werkblok

PUBLICATIE DATUM september 2010
BESTANDSGROOTTE 7,8
ISBN 9789053003527
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marja Mulder
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kies en reken - Kies & reken 3 Werkblok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Mulder. Lezen Kies en reken - Kies & reken 3 Werkblok online is nu zo eenvoudig!

Kies en reken - Kies & reken 3 Werkblok 1e druk is een boek van Marja Mulder uitgegeven bij Delubas Educatieve Uitgeverij. ISBN 9789053003527 Rekenen is een vaardigheid die vooral door veel oefenen verbeterd kan worden. Maar rekenen moet voor kinderen ook leuk zijn! Kies & Reken is geschikt voor álle kinderen. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met rekenen. Met het blok kunnen ze thuis extra oefenen wat ze op school hebben geleerd. Alle rekenvaardigheden komen aan bod. Zo blijven ze op een gelijk niveau met de rest van de groep en wordt een leerachterstand voorkomen. Door het spel- en puzzelachtige karakter van de opdrachten blijven kinderen gemotiveerd. Kies & Reken bevat veel realistische opdrachten, met herkenbare situaties uit het dagelijks leven. Blok 3 bevat 48 oefenbladen met kleurige gevarieerde oefeningen en is bedoeld voor kinderen in groep 3 of van ongeveer 6 jaar.

.... Kies & Reken is te gebruiken naast elke rekenmethode, voor alle kinderen ... Rekenen groep 2 | Klokkijken | Kies de juiste klok [1 ... ... . Kies & Reken 3 t/m 8 voorbeeldblok . Het Kies & Reken voorbeeldblok bevat 5 voorbeeldwerkbladen per groep uit de Kies & Rekenblokken van groep 3 t/m 8. Dit blok biedt u daarmee de perfecte kennismaking met Kies & Reken. LET OP: Het voorbeeldblok kan alleen door scholen worden besteld en niet meer dan 1 exemplaar. rekenen, klokkijken, groep 2, leren klokkijken, junior einstein. Uw browser ondersteunt niet de html5 video tag. Ben jij al bekend met re ... Kies & Reken - delubas.nl ... . Uw browser ondersteunt niet de html5 video tag. Ben jij al bekend met rekentekens? Op dit werkblad ga je daarmee aan de slag! Kies bij elke het goede teken uit. Dat kan het erbijteken, erafteken of het keerteken zijn. Kijk goed naar de getallen die in de som staan. Kijk ook goed naar de uitkomsten van de sommen. Aan de hand van deze gegevens, kun je erachter komen welk rekenteken je moet invullen. Door hiermee te oefenen, raak je bekend met ... Kies & Reken is geschikt voor álle kinderen. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met rekenen. Met het blok kunnen ze thuis extra oefenen wat ze op school hebben geleerd. Alle rekenvaardigheden komen aan bod. Zo blijven ze op een gelijk niveau met de rest van de groep en wordt een leerachterstand voorkomen. Kies en Reken is een serie rekenbloks met gevarieerde rekenopdrachten en -spelletjes voor de groepen 3 t/m 8. Kinderen gaan zelfstandig aan de slag met een blad dat ze zelf uitkiezen en uit het blok kunnen scheuren. Handig, en bovendien werkt zelf kiezen extra motiverend. Groep 2: Erbijsommen - Erbij tot en met 10 - Kies het goede vakje. Onbeperkt sommen oefenen. Incl. scorerapport groep 5, deelsom maken, kies 2 getallen en maak een deelsom, groep 4, uitleg, video, oefenen, Junior Einstein, rekenen Videos › Erbijsommen › Erbijsommen tot en met 10 › Kies het goede vakje [4] Uw browser ondersteunt niet de html5 video tag. In deze video ga je erbijsommen maken door plaatjes en sommen te gebruiken. Kies een maand. Rap mee met Raaf. Kies en reken zorgt ervoor dat het leuk is om met rekenen bezig te zijn en waardoor de motivatie sterk toeneemt. Kies en reken is voor alle kinderen geschikt die extra oefening op het gebied van rekenen nodig hebben. Specificaties; Product Naam: Kies en reken, groep 3 antwoordenblok: Art.nr. 5220: Het trekken van een tand / kies zal met name gebeuren als er echt geen andere mogelijkheid meer is de tand / kies te behouden. Bijvoorbeeld als een tand / kies door botafbraak los komt te staan en last gaat geven. Meer informatie leest u hier. Door het spel- en puzzelachtige karakter van de opdrachten van Kies en Reken blijven kinderen gemotiveerd en betrokken, ook de zwakke rekenaars! Kies en reken groep 3 is niet alleen bijzonder geschikt voor kinderen uit groep 3, maar ook voo...