mulders-gm.nl

De avontuur tussen de sterren

PUBLICATIE DATUM september 2008
BESTANDSGROOTTE 6,12
ISBN 9789031503001
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.E. van Vogt
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De avontuur tussen de sterren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.E. van Vogt. Lezen De avontuur tussen de sterren online is nu zo eenvoudig!

De bemanning van het reusachtige ruimteschip ''Space Beagle''- zo genoemd naar het schip waarmee Darwin, eeuwen geleden, zijn historische wereldreis maakte â bestond geheel uit vrijwilligers. Zij konden niet vermoeden welke gevaren zij zouden ontmoeten in de oneindige uitgestrektheden van het heelal, waar nog nooit een mens zich had gewaagd. Zij waren nu ontelbare lichtjaren van huis â de Aarde -, in een kwetsbare positie, en onbereikbaar voor iedere hulp. Toen begonnen de aanvallen: een katachtig monster, dat zich voedde met de energie van levende mensen; wezens van een vreemd, bijna-menselijk ras, die over hypnotische krachten beschikten waarmee zij hun tegenstanders tot onderlinge moord en doodslag aanzetten; een kwaadaardig schepsel dat de mens gebruikte om zichzelf voort te planten. En indien zij deze tegenstanders zouden weten te overwinnen, dreigde nog het grootste gevaar: de strijd om de macht tussen twee gewetenloze mannen, die desnoods bereid zouden zijn om schip en bemanning op te offeren aan hun eigen doeleinden. ''Avontuur tussen de sterren'' is een intelligent en boeiend geschreven avonturenverhaal, waarin ''science'' en ''fiction'' elkaar in een geslaagd evenwicht houden.

...t. Waar E.T. meestal een soort mens is met extra armen, benen, ogen enz ... Avontuur tussen de sterren van A.E. van Vogt | Boek en ... ... . doet de schrijver hier een meer dan verdienstelijke poging... Vantoen.nu Avontuur tussen de sterren A.E. van Vogt De bemanning van het reusachtige ruimteschip "Space Beagle"- zo genoemd naar het schip waarmee Darwin, eeuwen geleden, zijn historische wereldreis maakte â bestond geheel uit vrijwilligers. Karmen, een klein wit kippetje, wil de zee zien. Ze gaat helemaal alleen op weg. Zo beginnen de avonturen van de kippe ... Avontuur tussen de sterren van A.E. van Vogt | Boek en ... ... . Ze gaat helemaal alleen op weg. Zo beginnen de avonturen van de kippetjes en ze houden niet meer op. Samen met Karmen, haar maatje Vuurhaan, hun zoon Kukel en dochter Karamel en al hun vriendjes beleef je avonturen, vol spanning, humor en fantasie. Tussen de sterren (Paperback). Tussen de sterren van Katie Khan is een spannend en ontroerend liefdesverhaal met een compleet onverwacht slot. Genoten... Microadventures: op avontuur tussen 5 en 9! 'Je hoeft niet naar het andere einde van de wereld te vliegen om op avontuur te gaan. Beklim een heuvel, spring in een rivier, slaap onder de sterren. Probeer het. Wat is het ergste dat er je kan gebeuren?' 11-jan-2013 - Avontuur in de ruimte. Dans tussen de sterren en verruim je wereld. De Grote Beer Het sterrenbeeld, de Grote Beer, oftewel Ursa Major is het hele jaar zichtbaar vanuit Nederland. Om de Grote Beer te spotten, kijk noord en zoek voor 4 heldere sterren die een vierkant vormen met 3 andere heldere sterren die een steel vormen vanuit een van de 4 punten. Het lijkt bijna op een pan. Vandaar ook de naam "de Steelpan". Roel en Kürt geloven dat alles wel op zijn plooi zal vallen. Ze begrijpen dat de spanningen hoog zullen oplopen, maar deze zullen geen invloed hebben op hun vriendschap. Want in het restaurant is ... De kabouter Ossip wacht in zijn theepot-huisje tot de broodjes zijn afgekoeld, en tot de persoon voor wie hij ze heeft gebakken, thuiskomt. Maar dan ontdekt hij een rode draad voor zijn huisje en kan hij het niet laten deze te volgen. De draad brengt hem door de lucht, tussen de knuffels, door......