mulders-gm.nl

Liefdesbrief in tijden van Instagram

PUBLICATIE DATUM december 2019
BESTANDSGROOTTE 5,52
ISBN 9789402127645
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henri Hugo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Liefdesbrief in tijden van Instagram in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Hugo. Lezen Liefdesbrief in tijden van Instagram online is nu zo eenvoudig!

Liefdesbrief in tijden van Instagram is de compacte bundeling van 55 flitsverhalen. Henri Hugo grijpt de lezer van bij het begin bij de lurven. Hij zoeft van bosbranden, over liefdesverdriet, naar incest en droom. Geen onderwerp gaat hij uit de weg. In slechts 55 woorden slaagt hij er wonderwel in om de lezer telkens weer mee te slepen naar een nieuwe werkelijkheid. Deze bundel leest dan ook weg als een raket naar Mars, maar dan een met een retourtje aarde, want herlezen doe je sowieso!

...▒a in tijden van corona Eviva Espa├▒a. E├ęn > Eviva Espa├▒a > Eviva Espa├▒a in tijden van corona > Het coronavirus houdt lelijk huis in Belgi├ź, maar vanuit Spanje, waar vele Belgen een nieuwe thuis hebben gevonden, komen elke dag nog hallucinantere verhalen en cijfers ... BN'ers schrijven een liefdesbrief aan een dierbare ... . Creativiteit in tijden van corona: kunst uitgebeeld met spullen uit je huis. Twee Amsterdammers doen via het Instagram-account Tussen Kunst & Quarantaine een beroep op je creativiteit. Sinds de komst van het virus Covid-19, nog maar een paar weken geleden, ziet het leven er ineens totaal anders uit. Corona domineert het nieuws, sociale bijeenkomsten en culturele activiteiten zijn afgelast, restaurants en caf├ęs zijn gesloten, artsen, verpleegkundig ... Liefdesbrief voorbeelden: inspiratie voor je eigen liefdesbrie ... . Sinds de komst van het virus Covid-19, nog maar een paar weken geleden, ziet het leven er ineens totaal anders uit. Corona domineert het nieuws, sociale bijeenkomsten en culturele activiteiten zijn afgelast, restaurants en caf├ęs zijn gesloten, artsen, verpleegkundigen en virologen draaien overuren, wie kan werkt thuis en buiten de deur houden we afstand van elkaar. "De verhalen van de mensen die gepest werden, deelde ik uit op straat. De meeste mensen reageerden heel verbaasd, want ze kregen natuurlijk een liefdesbrief van een random persoon. Anderen reageerden opgewekt en blij dat ze een brief kregen, maar dat waren meestal de mensen die de brief niet meteen openden....