mulders-gm.nl

De Verborgen Glimlach

PUBLICATIE DATUM januari 2005
BESTANDSGROOTTE 9,59
ISBN 9789041407436
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicci French
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Verborgen Glimlach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci French. Lezen De Verborgen Glimlach online is nu zo eenvoudig!

DE VERBORGEN GLIMLACH, Nicci FrenchAls Miranda van haar werk thuiskomt treft ze haar nieuwe liefde Brendan lezend in haar dagboek aan op de bank. Ze is woest, ze verbreekt de relatie en zet hem de deur uit. Maar Brendan uit haar leven bannen blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.Twee weken later spreekt ze haar zusje Kerry, die er fantastisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Er is een nieuwe man in haar leven, hij heet Brendan…Dus Brendan is terug – vol wraak. Maar waarom? En wat wil hij van Miranda? Wat als een ongemakkelijke situatie begint, wordt al snel een kwelling – en uiteindelijk zelfs nog angstaanjagender dan haar ergste nachtmerrie…HOE KAN ZOIETS ONSCHULDIGS ALS EEN GLIMLACH DE AANLEIDING ZIJN VOOR MOORD?'De verborgen glimlach' een verhaal over onbeantwoorde liefde, obsessie en wraak, is de adembenemendste thriller van Nicci French tot nu toe.Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef eerder 6 bestsellers en twee korte verhalen met opvallende literaire kwaliteiten, heuse pageturners met een sterke plot en boeiende karakters.

...k aan op de bank. Ze is woest, ze verbreekt de relatie en zet hem de deur uit ... De verborgen glimlach (The secret smile) door Nicci French ... ... . Maar Brendan uit haar leven te bannen blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Twee weken later spreekt… De verborgen glimlach. Als Miranda van haar werk thuiskomt treft ze haar nieuwe liefde Brendan lezend in haar dagboek aan op de bank. Ze is woest, ze verbreekt de relatie en zet hem de deur uit. Maar Brenda uit haar leven bannen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Twee weken later spreekt Miranda haar zusje Kerry, die er fantastisch uitzi ... Nicci French - Wikipedia ... . Twee weken later spreekt Miranda haar zusje Kerry, die er fantastisch uitziet en verliefd blijkt te zijn. Lees „De verborgen glimlach" door Nicci French verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als Miranda van haar werkt thuiskomt treft ze op de bank haar nieuwe liefde Brendan aan, lezend in haar dagboek. Ze is w... Onderhuids en De bewoonde wereld werden respectievelijk genomineerd voor de NS Publieksprijs 2001 en 2002. In 2003 werd de eerste Zilveren Vingerafdruk uitgereikt voor het beste spannende boek van het jaar 2002: De bewoonde wereld. In 2004 ging de prijs voor 2003 naar De verborgen glimlach. Nicci French - De Verborgen Glimlach (Secret Smile). Op een feestje maakt Miranda Cotton kennis m...