mulders-gm.nl

Dat Heb Ik Weer!

PUBLICATIE DATUM juni 2010
BESTANDSGROOTTE 7,83
ISBN 9789049924232
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carry Slee
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dat Heb Ik Weer! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Dat Heb Ik Weer! online is nu zo eenvoudig!

Britt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah hoort dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt het heel goed mee kan vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok. Deze uitgave is speciaal gemaakt om het twintigjarig schrijversjubileum van Carry Slee te vieren. Carry is uitgegroeid tot een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er meer dan 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

...traties: Kristel Steenbergen Uitgever: FMB Uitgevers Samenvatting Britt wil graag meedoen met de audities voor Rogiers vlucht, een film van Maria Peters, maar ze durft het niet ... BoekenBlog • Dat heb ik weer! Deel 2 door: Carry Slee ... ... . Dat heb ik weer deel 2 is een heel leuk boek. Ik heb beide boeken van Dat Heb Ik Weer ongeveer een maand en ik heb ze allebei al 3 keer gelezen. En ze blijven leuk. Er zitten soms van die momenten in dat je denkt zeg nou wat je denkt, dus hele spannende momenten. En ook hele leuke grapigge en zielige momenten!!! Dat heb ik weer: een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt is het eerste deel van een nieuwe serie ove ... Boekverslag Nederlands Dat heb ik weer! (deel 1) door ... ... . En ook hele leuke grapigge en zielige momenten!!! Dat heb ik weer: een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt is het eerste deel van een nieuwe serie over het leven van Britt. Haar verhaal wordt afgewisseld met stukken van Britts weblog met supergrappige illustraties en echte testjes die je zelf kunt maken! Dat heb ik weer! Crazy ouders, mega misverstanden en een valse gossip queen is het derde deel over het leven van publiekslieveling Britt. Evenals de eerste twee delen bevat dit boek testjes die de lezer zelf kan maken en grappige blogs van Britt. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Overzicht van de kinder- en jeugdboekenseries van Carry Slee. Dat heb ik weer! (deel 5) Dat heb ik weer! - Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise is het vijfde deel van de serie over het leven van Britt. Het tweede deel in de Dat heb ik weer serie Britt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd o...