mulders-gm.nl

Onderweg reeks - Onderweg met de Samaritaan

PUBLICATIE DATUM juni 2010
BESTANDSGROOTTE 5,61
ISBN 9789029719827
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henk Stoorvogel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Onderweg reeks - Onderweg met de Samaritaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Stoorvogel. Lezen Onderweg reeks - Onderweg met de Samaritaan online is nu zo eenvoudig!

Hij heeft nooit echt bestaan, maar toch is hij heel bijzonder. De hoofdpersoon uit dit bekende verhaal van Jezus blijkt heel anders te zijn dan we dachten. Redder in nood. Lid van een achtergestelde bevolkingsgroep. Niet iemand met wie je graag gezien wilde worden. Ezelberijder. Voorbijganger die liet zien wat barmhartigheid is. 20 pakkende verhalen, 20 bijbelstudies, een leesrooster en gespreksvragen. Uitgave i.s.m. Compassion. Prikkelend boekje dat uitdaagt tot barmhartigheid.

...evatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen ... Jezus' gelijkenis van de barmhartige Samaritaan | Het ... ... . Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting.Als geen andere schrijver weet Henk ... 'Onderweg met…' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. 25-apr-2014 - Onderweg met de Sama ... Jezus' gelijkenis van de barmhartige Samaritaan | Het ... ... . Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. 25-apr-2014 - Onderweg met de Samaritaan / deel bijbelleesgids. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Henk Stoorvogel is een geweldige auteur. Download en lees het boek Onderweg met de Samaritaan op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Onderweg met de Samaritaan in PDF, ePUB, MOBI. De bestverkochte boeken: Henk stoorvogel. Waar ben je naar op zoek? Bestseller Boeken 'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. Alle delen bevatten een twintigtal Bijbelstudies. Dat maakt ze heel geschikt als Bijbelstudiemateriaal voor gespreksgroepen. Elk hoofdstuk bevat een gespreksvraag en een kort gebed ter afsluiting.Als geen andere schrijver weet Henk Stoorvogel ... 'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petr......