mulders-gm.nl

Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren. Kerstmis

PUBLICATIE DATUM september 2016
BESTANDSGROOTTE 6,56
ISBN 9789025766238
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sarah Walsch
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren. Kerstmis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Walsch. Lezen Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren. Kerstmis online is nu zo eenvoudig!

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Maak het extra persoonlijk met dit boek met cadeaudoosjes voor Kerstmis. Simpel én leuk om te doen: druk uit, kleur in en vouw in elkaar. Geen schaar of lijm nodig!Feestelijke cadeaudoosjesKerstmis is een tijd van geven, en dit slimme boek met patronen voor feestelijke (cadeau)doosjes helpt je daar een handje bij. De 24 doosjes zijn bedrukt met leuke kerstpatroontjes om zelf in te kleuren en kunnen gemakkelijk in elkaar worden gezet door langs de geperforeerde lijnen te scheuren en de voorgedrukte groeven te vouwen.Uniek kerstcadeautjeExtra leuk zijn de stickertjes met goudfolie achterin het boek, waarmee de doosjes goed kunnen worden afgesloten. Een creatieve en simpele manier om je geliefden te verassen met een uniek kerstcadeautje!

...ronen voor feestelijke (cadeau)doosjes helpt je daar een handje bij ... bol.com | Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren. Kerstmis ... ... . Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Maak het extra persoonlijk met dit boek met cadeaudoosjes voor Kerstmis. Simpel én leuk om te doen: druk uit, kleur in en vouw in elkaar. Geen schaar of lijm nodig!Feestelijke cadeaudoosjesKerstmis is een tijd van geven, en dit slimme boek met patronen voor feestelijke (cadeau)doosjes helpt je daar een handje bij. Bestel Kerstmis - Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren Voor 23:00 ... Bureau ISBN - Kerstmis ... . Bestel Kerstmis - Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Kerstmis is een tijd van geven, en dit slimme boek met patronen voor feestelijke (cadeau)doosjes helpt je daar een handje bij. De 24 doosjes zijn bedrukt met leuke kerstpatroontjes om zelf in te kleuren en kunnen gemakkelijk in elkaar worden gezet door langs de geperforeerde lijnen te scheuren en de voorgedrukte groeven te vouwen. 14 jan. 2020 - Bekijk het bord "Kerstmis kleuren" van marjakornaat op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kerstmis kleuren, Kerstmis en Kleuren. Koop Puzzelkubussen met feestelijke kerstafbeeldingen om zelf in te kleuren bij Baker Ross. Enorme selectie aan knutselspullen voor kinderen, klein speelgoed en veel meer Kerstmis - Cadeaudoosjes om zelf in te kleuren - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Nieuw Verzenden Stevige bladzijden, makkelijk uit te drukken of vouwen op de vouwlijne...