mulders-gm.nl

Feestmaal Op Corfu

PUBLICATIE DATUM april 2005
BESTANDSGROOTTE 10,16
ISBN 9789058313577
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Emma Tennant
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Feestmaal Op Corfu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Tennant. Lezen Feestmaal Op Corfu online is nu zo eenvoudig!

In Feestmaal op Corfu viert Emma Tennant de smaken, geuren en kleuren van het eiland waar men kookt met de groentes van het seizoen en de bloemen het hele jaar bloeien alsof het lente is. Ze vertelt verhalen over Rovinia, het huis dat er in de jaren zestig door haar ouders is gebouwd; beschrijft de vroegere huishoudster Maria en haar kennis en wijsheid; en vermengt deze verhalen met herinneringen aan de eilandbewoners en vanzelfsprekend met vele overheerlijke Griekse recepten.

...e omstreken is Corfu het Mekka voor de enthousiaste fietsfanaat ... Corfu | Informatie, tips, vakanties ... . Zeker voor de recreatieve fietser die er een uitdaging in ziet tijdens zijn vakantie op Corfu eens enige pittige hoogteverschillen te beslechten. The Durrells in Corfu is een Britse comedy-dramaserie bij omroep Max. De serie gaat over Louisa Durrell. Zij woont als alleenstaande moeder met haar 4 kinderen in het Engelse Bournemouth. Ze heeft het niet makkelijk in haar eentje met behoorlijk tegendraadse kinderen. Op een dag besluit ze met haar gezin naar Corfu te verhuizen ... Corfu vakantie - Informatie en tips - Griekenland.net ... . Op een dag besluit ze met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een heel nieuw leven op te bouwen. Maar al snel komt ze ... Fietsen huren op Corfu. Dit meest noordelijk Griekse eiland in de Ionische Zee heeft een mild klimaat en een uitstekend fietslandschap. De lengte van het eiland bedraagt zo'n 60 km en op het breedste punt is het ongeveer 20 km breed. De dorpjes op Corfu zijn meestal heel klein en compact dus de locals kunnen je gegarandeerd vertellen waar je moet zijn! Alvast een heel fijne vakantie gewenst! Reageer Veronique 5 juli 2016 op 13:23. Hoi Gina, Ook ik heb dezelfde vraag als Nienke. 2. Corfu-Stad. Een vakantie op Corfu is niet compleet zonder een bezoek aan Corfu-Stad, de hoofdplaats van het Griekse eiland. De stad heeft zijn bijnaam 'Kastropolis' (stad van de kastelen) te danken aan de twee forten die de stad domineren en de vele kloosters en kerken die je in de binnenstad treft....