mulders-gm.nl

Kamerplanten in geuren en kleuren

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 4,23
ISBN 9789010009654
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Compton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kamerplanten in geuren en kleuren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Compton. Lezen Kamerplanten in geuren en kleuren online is nu zo eenvoudig!

Het verzorgen van planten in huis is een liefhebberij met een geheel eigen bekoring.Zonder afhankelijk te zijn van weersomstandigheden en karweitjes als spitten, wieden en schoffelen, kan men in elk jaargetijde ten volle profiteren van bloemen en planten, zolang daaraan de nodige zorg wordt besteed.Een groot aantal kamerplanten die hun oorsprong vinden in vele delen van de wereld worden in dit boek beschreven en alle in hun natuurlijke kleuren getoond. De schrijfster geeft informatie en adviezen over het stekken, doet oplossingen aan de hand voor licht- en temperatuurproblemen en besteedt ruimschoots aandacht aan algemene verzorging. Zij laat daarbij alle plantenliefhebbers aan hun trekken komen, niet alleen beginners en kleinbehuisden, maar ook de meer ervarenen.

...len); In geuren en kleuren (=tot in de fijnste details); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers ... Kamerplanten kopen - Fleurdirect ... . Kamerplanten in geuren en kleuren: Uitgever: Elsevier: Bijzonderheden: 2e dr. 1974 Videoboeken geheel in kleuren, nr.20 ISBN 9010009653: Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: Ik heb het uit! uit Zeist . Tarieven volgens TNT post Alle boeken van Ik heb het uit! Bij bloeiende kamerplanten kan je denken aan Anthuriums, Bromelia's, Gardenia's, Orchideeën, Spathifolium en Stefanothis Al deze soorten houden van een zonnige plek en brengen veel kleur in huis. Sommige vrolijke huisgenoten hebben ook een heerlijk geur (Gardenia's en Stefanothis). Viburnums in geuren en kleuren - Tuincentrum van Buynder in Tem ... 3 geurende kamerplanten met witte bloemen | Groen van bij Ons ... . Sommige vrolijke huisgenoten hebben ook een heerlijk geur (Gardenia's en Stefanothis). Viburnums in geuren en kleuren - Tuincentrum van Buynder in Temse met compleet assortiment: kamerplanten, tuinplanten, barbecues, tuinmeubelen dierenwinkel, kado artikelen, bloemen en meer voor huis en tuin! Was de tuin afgelopen winter maar saai, kaal en kleurloos? Zorg er nu dan al voor dat er de volgende winter wat te genieten valt in de tuin. Maart is een prima tijd voor het planten van hagen en struiken, van rozen tot frambozen. Kijk vooral eens bij het assortiment Viburnums in ons tuincentrum in Hoogeveen. De Viburnum (sneeuwbal) is een geweldige, wintergroene struik die je tuin in de winter… Een ruim assortiment kamerplanten vind je bij Intratuin | Kom naar één van onze 51 winkels of bekijk het assortiment nu online. Natuurlijk! Intratuin Deze kamerplanten heb...