mulders-gm.nl

Het tippelteefje

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 12,37
ISBN 9789491875618
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Theo van Rijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het tippelteefje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo van Rijn. Lezen Het tippelteefje online is nu zo eenvoudig!

Het Tippelteefje telt tweeëndertig korte verhalen waaruit blijkt dat de auteur een scherp observator is. Hij beschrijft zijn waarnemingen met een flinke dosis droge humor, scherpzinnige woordgrappen en de broodnodige zelfspot. Elk verhaal bevat voor een deel waarheid, variërend van één tot negenennegentig procent. Het is aan de lezer om te bepalen wanneer de realiteit overvloeit in de ruime fantasie van de schrijver. Theo van Rijn heeft jarenlang tegen wil en dank in de ICT gewerkt en startte in 2012 met uitgeverij LetterRijn. Deze was oorspronkelijk bedoeld voor slechts één boek, het laatste werk van zijn eerder dat jaar overleden broer Adriaan Bontebal, maar inmiddels heeft de uitgever circa vijfentwintig auteurs onder zijn hoede. Het Tippelteefje is de vierde verhalenbundel van Theo's hand.

...woordgrappen en de broodnodige zelfspot. Elk verhaal bevat voor een deel waarheid, variërend van één tot negenennegentig procent ... Het tippelteefje | Boeken ... . Het is aan de lezer om te bepalen wanneer de realiteit overvloeit in de ... Het Tippelteefje telt tweeëndertig korte verhalen waaruit blijkt dat de auteur een scherp observator is. Hij beschrijft zijn waarnemingen met een flinke dosis droge humor, scherpzinnige woordgrappen en de broodnodige zelfspot. Elk verhaal bevat voor een deel waarheid, variërend van één tot negenennegentig procent. Het Tippelteefje en andere verhalen i ... Het tippelteefje - Theo van Rijn - Thrillers and More ... . Elk verhaal bevat voor een deel waarheid, variërend van één tot negenennegentig procent. Het Tippelteefje en andere verhalen is een in hardcover vormgegeven boek met een omslag die direct de aandacht trekt en een glimlach op mijn gezicht tovert. De prikkelende titel van deze verhalenbundel en de illustratie op de voorkant zijn een pakkende combinatie. Ze maken mij extra nieuwsgierig naar de inhoud. Het tippelteefje dus… Echt super bedacht. Alleen daarom zou ik het boek zeker al opgepakt hebben in de boekhandel. De auteur. Theo van Rijn heeft jarenlang tegen wil en dank in de ICT gewerkt en startte in 2012 met uitgeverij LetterRijn. Het Tippelteefje telt tweeëndertig korte verhalen waaruit blijkt dat de auteur een scherp observator is. Hij beschrijft zijn waarnemingen met een flinke dosis droge humor, scherpzinnige woordgrappen en de broodnodige zelfspot. Elk verhaal bevat voor een deel waarheid, variërend van één tot negenennegentig procent. Het is aan de lezer om te bepalen wanneer de realiteit overvloeit in de ... Het boek Het tippelteefje, geschreven door Theo van Rijn, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het tippelteefje direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Recensie Het Tippelteefje door Antoinette van Steeg: Theo van Rijn kennen veel mensen als de man achter uitgeverij LetterRijn. Dat hij zelf ook weet wat schrijven is, bewijst hij met deze korte verhalenbundel. In totaal krijgt de lezer 32 korte verhalen voorgeschoten in deze verhalenbundel, waarbij de heerlijke vrije bijna cynische stijl continue voelbaar is.… Het Tippelteef...