mulders-gm.nl

Als de ochtend gloort

PUBLICATIE DATUM februari 2005
BESTANDSGROOTTE 3,65
ISBN 9789085190806
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Catherine Cookson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Als de ochtend gloort in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen Als de ochtend gloort online is nu zo eenvoudig!

Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het personeel. Wanneer vader Steel plotseling overlijdt en het testament wordt voorgelezen, schudt het huis op zijn grondvesten. Beatrice erft niet alleen Dennenlust, maar tevens de enorme speelschulden die vader heeft gemaakt... Hoe de vier jonge vrouwen het hoofd boven water weten te houden, de problemen trachten te overwinnen en welke rol de nieuwe, jonge huisarts in hun leven gaat spelen, is het ontroerende thema van deze prachtige roman van Catherine Cookson.

...E COOKSON-ALS DE OCHTEND GLOORT. CATHERINE COOKSON-ALS DE OCHTEND GLOORT ... Bureau ISBN - Als de ochtend gloort ... . Aangeboden 28 dagen geleden door EDSELLS. (21x bekeken, 0x bewaard) Als de ochtend gloort. Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het ... Boekwinkeltjes.nl - Cookson, Catherine - Als de ochtend gloort ... . Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het personeel. Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Met ijzeren hand houdt zij iedereen eronder, zowel gezinsleden als het personeel. Wanneer vader Steel plotseling overlijdt en het testament ... Read "Als de ochtend gloort" by Catherine Cookson available from Rakuten Kobo. Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het En... Als de ochtend gloort book. Read 32 reviews from the world's largest community for readers. Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, ... Als de ochtend gloort Catherine Cookson • ebook • epub. Samenvatting . Het gezin Steel, dat bestaat uit een vader en vier dochters, bewoont het mooie en comfortabele huis Dennenlust op het Engelse platteland. Sinds het overlijden van de vrouw des huizes bestiert Beatrice, de oudste dochter, het huis en de grond eromheen. Catherine Cookson werd in Engeland geboren in 1906 als Kate McMullen. Ze overleed in 1998, ze werd net geen 92. Haar ganse oeuvre beslaat meer dan 100 titels, een groot deel daarvan is in het Nederlands vertaald in de Zwarte Beertjes reeks van A.W. Bruna Uitgevers. Als de ochtend gloort | ISBN 9789460234194 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Als de ochtend gloort: Taal: Nederlands :...