mulders-gm.nl

Made in Holland

PUBLICATIE DATUM december 2009
BESTANDSGROOTTE 7,95
ISBN 9789490177058
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Claudia Biegel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Made in Holland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia Biegel. Lezen Made in Holland online is nu zo eenvoudig!

Vriendschappen doe je op in de keuken en aan tafel. Dat weten vrouwen al eeuwenlang, want al eeuwenlang staan zij in de keuken, samen met dochters, moeders, grootmoeders en vriendinnen.Made in Holland, een wereld in geuren, smaken en verhalen past in die traditie: een kookboek door vrouwen die hun land moesten ontvluchten en Nederlandse vrouwen die hen wilden leren kennen.Interviews met 15 vrouwen uit alle windstreken en traditionele en eigentijdse recepten uit Armenië, Somalië, Congo, Afghanistan, Ethiopië, Kroatië, Irak en Nederland. Van moeder op dochter overgedragen of speciaal bedacht, voor een huiselijke maaltijd of een feestelijke dag, en allemaal met liefde gemaakt.

... prijzen! van 2 juni 2018 t/m 30 juni 2019 Met Made in Holland: 400 jaar wereldmerk presenteert het Princessehof een spraakmakende tentoonstelling over vier Nederlandse succesverhalen: Delfts blauw, Maastrichts aardewerk, art-nouveaukeramiek en Dutch Design ... Made in Holland - Festival - Made, Netherlands | Facebook ... ... . Aan de hand van imposante bloempiramides, kleurrijk boerenbont, populair Gouds plateel en de eigenwijze ontwerpen van designers als Maarten Baas ... Made in Holland Lederatelier is een bedrijf dat ruim 25 jaar uitsluitend bezig is met het vervaardigen van beschermtasjes voor de telecommarkt. Tasjes geschikt voor draadloze communicatie zoals Siemens gigaset, Kirk etc, tasjes geschikt voor GSM zoals N ... bol.com | Made in Holland artikelen kopen? Alle artikelen ... ... ... Made in Holland Lederatelier is een bedrijf dat ruim 25 jaar uitsluitend bezig is met het vervaardigen van beschermtasjes voor de telecommarkt. Tasjes geschikt voor draadloze communicatie zoals Siemens gigaset, Kirk etc, tasjes geschikt voor GSM zoals Nokia, Sonim, iPhone, portofoon-tassen zoals Motorola, Kenwood, Vertex etc, alsmede tasjes geschikt voor piepersystemen. Made in Holland. Dat is waar Rofra Home voor staat als het gaat om het vervaardigen van meubels. Het gaat hier om ambachtelijk werk, waarbij de meubels stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Het ontwerp en de productie wordt in eigen beheer in Nederland uitgevoerd al sinds 1978. In Puck & Hans - Made in Holland volgt regisse...