mulders-gm.nl

Visserslatijn

PUBLICATIE DATUM februari 2003
BESTANDSGROOTTE 5,84
ISBN 9789060648766
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Scheele, P.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Visserslatijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Scheele, P.. Lezen Visserslatijn online is nu zo eenvoudig!

Op de hoek van de straat staat een jongen door een microfoon te schreeuwen: 'VROEGER...,Halleluja..., BEKEERT U...' Niemand luistert echt. Je ziet de mensen denken, soms met een meewarig lachje: Oh, oh, zijn ze weer bezig? Zie je het voor je? Vind je het dapper van die jongen? Of schaam je je een beetje voor het geschreeuw, omdat je ook een christen bent?Er is iets mis met evangelisatie in Nederland. Eindeloos vergaderen, driftig experimenteren; grote investeringen, het kan blijkbaar allemaal niet voorkomen dat er maar weinig mensen tot geloof komen. Waardoor komt dat? Doen we het verkeerd?In dit handboek voor evangelisatie gaat het niet alleen over hoe het niet meer moet, ja dat ook, maar vooral over hoe het wél kan.Peter Scheele laat zien dat het belangrijk is dat we 'jantje' leren kennen, met zijn gevoelens van aversie tegenover de kerk, met zijn verkeerd beeld van christenen, maar die toch nog niet definitief Jezus heeft verworpen.Daarnaast bevat dit boek een flink aantal lessen uit de praktijk om te voorkomen dat mensen ons met een meewarig lachje van 'bestaan die ook nog' voorbijlopen. Daarbij spelen originaliteit, radicaliteit en humor een belangrijke rol.Peter Scheele heeft veel ervaring met straatevangelisatie. Dat het anders moet, staat voor hem wel vast wanneer hij kijkt naar de resultaten van al die evangelisatie-acties. Hoe het anders kan, lees je in dit boek.

...et visserslatijn zelfst.naamw.Uitspraak: ['vɪsərs ... Visserslatijn - DeRoofvisser.com ... ... Visserslatijn Nederland is een handelsnaam van de AtWorX Media Group BV Visserslatijn en het Visserslatijn logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Visserslatijn Nederland. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Visserslatijn zorgt ervoor dat ouderen een dagje kunnen vissen samen met iemand van een hengelsportvereniging. Hierdoor wordt vissen weer toegankelijk. Je zou zeggen dat dit niets nieuws onder de zon i ... Nationaal HengelSportForum - Visserslatijn ... . Je zou zeggen dat dit niets nieuws onder de zon is voor hengelsportverenigingen, maar wat Visserslatijn anders maakt is de gestructureerde aanpak en de goede begeleiding, die voorheen dikwijls ontbrak. 2 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `visserslatijn` hij praat visserslatijn (=hij blaast zijn prestaties op); visserslatijn (=grootspraak); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Annechien Visser. Adviseur voor cul...