mulders-gm.nl

Help, Een Puber In Huis!

PUBLICATIE DATUM september 2003
BESTANDSGROOTTE 6,35
ISBN 9789054666288
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Stef Desodt
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Help, Een Puber In Huis! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stef Desodt. Lezen Help, Een Puber In Huis! online is nu zo eenvoudig!

Een puber in huis. Moet er nog gezag zijn? Mag je al eens toegeven? Het lukt wel. Als je als ouder maar je verantwoordelijkheid opneemt en leiding geeft. Zeg maar ja. Pak de uitdaging aan om je puber naar de volwassenheid te begeleiden. Dit werk helpt om je te bekwamen in positief leiding geven. In het leren grenzen stellen. In het maken van afspraken. In het leren 'neen' zeggen.

...alt niet altijd mee. Helemaal niet nu uw puber zonder schoolbezoek ongeveer 24/7 thuis zit ... Home - Pubers en zo ... . Een tiener is ook moeilijker te beïnvloeden dus op te voeden dan een jonger kind. Help, ik heb een tiener in huis! Tieners en humeur Tieners zijn vaak snel uit hun humeur. Jantje lacht, Jantje huilt is zeer zeker van toepassing op de meeste tieners. Vaak zijn ze kort aangebonden, vinden ze je een zeur en ze zijn soms flink chagrijnig. Help, een puber in huis! Geplaatst op: woensdag 04 april 2018. Ruim je kamer op! Doe die ... Nieuwsbrief coronavirus 4 - Help! Een puber in huis ... . Help, een puber in huis! Geplaatst op: woensdag 04 april 2018. Ruim je kamer op! Doe die telefoon uit! Maak je huiswerk! Komen deze uitspraken je bekend voor? Dan heb je wellicht te maken met een puber in huis. In dit artikel vind je 10 tips: hoe houd je positief contact met je puber? Help, ik heb een puber in huis! Wanneer er een kindje op komst is, worden de aankomende ouders overspoeld met informatie en gedurende enkele maanden begeleid door het consultatiebureau. Twaalf jaar later niet meer! PUBERS & ZO is een praktijk voor begeleiding van ouders of opvoeders van kinderen vanaf 12 jaar. HELP EEN PUBER IN HUIS! Van de ene op de andere dag is het dan ineens zo ver je hebt een PUBER in huis en jij bent de ouder van een puber geworden! Er verandert heel veel voor je PUBER maar ook voor jou! Het is niet meer gezellig met die puber in huis. Beste Emmeliek, Mijn puber luistert niet naar ons, leeft alleen voor zichzelf en toont geen respect. Ik word er hoorndol van en weet niet hoe ik hem aan moet pakken. Het is allang niet meer gezellig in huis. Hij is ook nooit lief voor zijn zusje van vijf, waar zijn stiefvader dan weer woedend ... Wil jij graag inspiratie om de tijd met je puber, nu bijna 24/7 in huis, zo goed mogelijk door te komen? Doe dan mee met dit webinar!Je kunt het webina Praten met pubers: 17 tips voor een (echt) goed gesprek Unsplash. Pubers… met ze praten is niet altijd makkelijk. Veel meer dan 'ja', 'nee', 'duh' en 'boeit me niet!' komt er vaak niet uit. Help, een puber in huis! Positief communiceren met je puber In de puberteit verandert er veel. Zowel voor je puber als voor jou als ouder. Want naast de spurt in lichamelijke groei en de hormonen die door het lijf gieren, krijgen pubers ook vaak ee...