mulders-gm.nl

Droef gemoed

PUBLICATIE DATUM januari 2018
BESTANDSGROOTTE 5,52
ISBN 9789021144658
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Antoine Bodar
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Droef gemoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoine Bodar. Lezen Droef gemoed online is nu zo eenvoudig!

Depressie is een monster dat je telkens weer overvalt. Het trekt je mee omlaag, het liefst blijf je in bed en wil je niemand zien. En de vraag dringt zich op: Is het niet beter dood te zijn dan te leven? Er rust een taboe op, zeggen psychiaters. En als je geen hulp zoekt, kan er een moment komen dat je het niet meer de baas kunt.Voor wie het met dit monster te stellen heeft, en om te zien of je het leven toch weer kunt omarmen, is dit boek. Antoine Bodar is priester, kunsthistoricus en schrijver. Hij woont in Rome.Wim Houtman is redacteur kerk en opinie en commentator bij het 'Nederlands Dagblad'. Hij schreef eerder 'Ongeordende liefde. In gesprek met Antoine Bodar'. Nels Fahner is freelance journalist en werkt onder meer voor De Nieuwe Koers en het Friesch Dagblad.

.... Depressie is een monster dat je telkens weer overvalt ... De Verwondering: Antoine Bodar - KRO-NCRV ... . Het trekt je mee omlaag, het liefst blijf je in bed en wil je nie... Recensie: Fahner, N. (2018). Droef gemoed. Nels Fahner in gesprek met Antoine Bodar over depressie. Utrecht: Meinema. En: Houtman, W. (2018). Ongeordende liefde. Wim Houtman in gesprek met Antoine Bodar. Utrecht: Meinema. [9 maart 2018 in het Christelijk Weekblad, nr. 8 - p. 26] In Droef gemoed schetst journalist Nels Fahner ee ... bol.com | Droef gemoed, Nels Fahner | 9789021144955 | Boeken ... . 26] In Droef gemoed schetst journalist Nels Fahner een intiem portret van… Droef gemoed - Antoine Bodar Subtitel: Nels Fahner in gesprek met Antoine Bodar over depressie Antoine Bodar is 's lands meest bekendste priester: veel aanwezig in de media, zelden verlegen om een mening en altijd bereid om een lastig standpunt te verdedigen. Onlangs verscheen Droef gemoed, waarin priester Antoine Bodar openhartig vertelt over zijn omgang met depressiviteit. Hij noemt zijn 'droef gemoed' een handicap waarmee hij heeft leren omgaan. De Duitse priester en filosoof Romano Guardini schreef dat depressies relatief vaak voorkomen bij mensen die naar de zin van het leven zoeken. Bestel Droef gemoed van Antoine Bodar;;Nels Fahner. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd „Deze hebbelijkheid." Zo typeerde Antoine Bodar zijn depressieve aard tijdens de presentatie van het boek "Droef gemoed", zaterdag in de Abdij van Berne. De eerste keer dat priester Antoine Bodar depressief werd, was hij 21 jaar. "Ik was ervan overtuigd dat ik beter dood kon zijn. Dan ben je opgeruimd. Dan heeft niemand meer last van je," zegt hij naar aanleiding van zijn boek 'Droef gemoed'. Droef gemoed Antoine Bodar ; Nels Fahner. Nels Fahner in gesprek met Antoine Bodar over depressie. Depressie is een monster dat je telkens weer overvalt. Het trekt je mee omlaag, het liefst blijf je in bed en wil je ...