mulders-gm.nl

Woningfinanciering

PUBLICATIE DATUM 2007-07-18
BESTANDSGROOTTE 5,71
ISBN 9789039525432
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anneke de Koning
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Woningfinanciering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke de Koning. Lezen Woningfinanciering online is nu zo eenvoudig!

De aankoop van een woning is voor veel mensen de belangrijkste financiële transactie in hun leven. Vaak is er vóór de aankoop behoefte aan onafhankelijk financieel advies. In Woningfinanciering vindt u dit advies. In deze uitgave wordt de aankoop van een woning in chronologische volgorde doorlopen. Alle partijen die daarbij een rol spelen, passeren de revue.Aan bod komen:- financiële berekeningen- de hoogte van de financiering- fiscale regelgeving- hypotheek- en rentevormen- de kapitaalverzekering eigen woning- schadeverzekeringen- juridische begrippen- mutaties op de lopende financieringenDankzij de praktische aanpak van Woningfinanciering bent u na bestudering van het boek in staat om de financiële risico's bij de aankoop van een woning te overzien. De vele voorbeelden sluiten direct aan bij de praktijk. Bovendien is deze derde druk geheel geactualiseerd. (Verwachte) wetswijzigingen en actuele fiscale cijfers zijn opgenomen.Woningfinanciering is bedoeld voor (toekomstige) hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen, belastingadviseurs en financieel adviseurs. Het is goed bruikbaar bij de opleiding FSM. Daarnaast is het geschikt als naslagwerk voor (potentiële) woningkopers. Anneke de Koning is Master of Financiële Planning en werkzaam als freelance docente en onderwijsontwikkelaar op het gebied van hypotheken en pensioenen.

...en woning. Zo wordt er aandacht besteed aan het koopproces, de belangrijkste wet- en regelgeving, de fiscale aspecten en de hypotheekadvisering ... Home - Newomij ... . Geldverstrekkers hanteren strakke spelregels voor de verstrekking van nieuwe hypotheken. Deze zijn opgenomen in de wet. Het doel van deze regels is het voorkomen van betalings- en restschuldproblemen bij huiseigenaren. Hier vind je de belangrijkste juridische documenten van de Rabobank op een rij. Theorie examen - Woningfinanciering. Het examen Woningfianciering is het afsluitende examen van de module Woningfianciering onderdeel van de ... bol.com | Woningfinanciering | 9789039525432 | Anneke de ... ... . Theorie examen - Woningfinanciering. Het examen Woningfianciering is het afsluitende examen van de module Woningfianciering onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen.. Het examen is een toets met 40 meerkeuzevragen over de theorie van de module Woningfinanciering. Vertalingen van 'financiering' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Een uiteenlopende vastgoedportefeuille vraagt om actief Property Management, adequaat beheer en transparante cijfers. Onze professionals werken vol bezieling in hun vakgebied om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. De Autoriteit had geen informatie ontvangen waaruit mocht blijken dat de markt niet in staat zou zijn woningfinanciering tegen algemeen passende voorwaarden te verstrekken. Engels The Authority had not been presented with any information that would give it reason to believe that the market would not be able to provide for housing finance on manageable terms in general. Holland Woningfinanciering N.V. Handelsnaam Holland Woningfinanciering N.V. Plaats ALKMAAR : Begindatum 01 jan 2006 : Europees paspoort (uitgaand) Land Activiteit Begindatum België ... Woningfinanciering van box 3 naar box 1 Nieuws Woningfinanciering van box 3 naar box 1 28 mei 2019 . Delen. Facebook; Twitter; LinkedIn...