mulders-gm.nl

Over het islamisme

PUBLICATIE DATUM februari 2014
BESTANDSGROOTTE 10,29
ISBN 9789044527339
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Fouad Laroui
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Over het islamisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fouad Laroui. Lezen Over het islamisme online is nu zo eenvoudig!

Wat weten we van de islam? Wat weten we van de Koran? Wie boeken als Islam voor Dummies leest, krijgt veel nuttige informatie. Maar kunnen we al die wetenswaardigheden ook plaatsen in de huidige opvattingen die zich bewegen tussen liberaal en uiterst extreem? Fouad Laroui gidst de lezer door de wereld van de islam. Hij doet dat door een persoonlijke visie te combineren met de feiten. Zijn onderscheid tussen geloof (ik) en religie (wij) is het uitgangspunt voor een reis langs diverse gezichtspunten die hij smeuïg maar ondubbelzinnig uit de doeken doet. Verhelderend, boeiend en vlijmscherp ontmaskert Laroui taboes en clichés en legt hij zin en onzin bloot. Zonder de confrontatie te schuwen.

...mis­me po­la­ri­seert en ter­reur in de hand werkt" ... 'Extreem islamisme is geen godsdienst maar een ideologie ... ... . — Darya Safai (@SafaiDarya) 10 juni 2017 Over het islamisme (e-boek) door Fouad Laroui, EAN 9789044527339. Over het Islamisme. Omschrijving: Wie boeken als Islam voor Dummies leest, krijgt veel nuttige informatie. Maar kunnen we al die wetenswaardigheden ook plaatsen in de huidige opvattingen die zich bewegen tussen liberaal en uiterst extreem? Fouad Laroui gidst de lezer door de wereld van de islam. "Islamisme" Het komt maar van de aangebrande journalist ... 'Extreem islamisme is geen godsdienst maar een ideologie ... ... . "Islamisme" Het komt maar van de aangebrande journalistieke duizendpoot Guillaume Faye, maar het is wel juist: "De islam is gevaarlijker dan het islamisme." Kijk maar hoe allerlei islamwoordvoerders en islamcollaborateurs opeens verontwaardigd doen over het "islamisme" van het Kalifaat....