mulders-gm.nl

Een krijger onderweg naar huis

PUBLICATIE DATUM november 2011
BESTANDSGROOTTE 3,91
ISBN 9789038921082
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Henk de Velde
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een krijger onderweg naar huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk de Velde. Lezen Een krijger onderweg naar huis online is nu zo eenvoudig!

Drie jaar geleden vertrok Henk de Velde met de bedoeling niet terug te keren naar Nederland. In deel een van deze trilogie, Nergens is ook ergens, wordt de reis van Europa naar Australië beschreven. Hij doet diverse eilanden aan beschrijft op lyrische toon de dagen op zee, de dagelijks aanwezige albatrossen, de zonsopkomsten en -ondergangen en zijn gedachten over verleden en toekomst.In dit tweede deel, Een krijger onderweg naar huis, wordt de reis zonder einde vervolgd in de richting van onder andere Paaseiland, de plek waar zijn zoon Stefan geboren werd, en ook de plek waar de twee volwassen mannen naar terugkeren. En dat voelt aan als een Odyssee, de tocht van een krijger die naar huis keert... Maar is dit ook een terugkeer naar Nederland of een drang om de voorgenomen reis af te maken?

...ANDSNAAM Een krijger onderweg naar huis.pdf PUBLICEER DATUM november 2011 SCHRIJVER Henk de Velde ISBN 9789038921082 Voor een krijger is de wereld vreemd om - dat ze overweldigend, ontzagwekkend, geheimzinnig en onpeilbaar is ... PDF Een krijger onderweg naar huis - Speakers Academy ... . Intussen heb ik er in 4 jaren tijd 45.000 zeemijlen ( 75.000 km) opzitten en ben ik op de plekken geweest waar ik nog niet geweest was. Ik ben onderweg naar huis. We gaan nu niet filosoferen over wat huis of thuis is. Bestel Een reis zonder einde / Deel 2 Een krijger onderweg naar huis van Henk de Velde. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een krijger onderweg naar huis. Drie jaar geleden vertrok Henk de Velde met de bed ... Een reis zonder einde | Deel 2 Een krijger onderweg naar huis ... . Bestel Een reis zonder einde / Deel 2 Een krijger onderweg naar huis van Henk de Velde. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een krijger onderweg naar huis. Drie jaar geleden vertrok Henk de Velde met de bedoeling niet terug te keren naar Nederland. In deel een van deze trilogie, Nergens is ook ergens, wordt de reis van Europa naar Australië beschreven. Hij doet diverse eilanden aan beschrijft op lyrische toon de dagen op zee, de dagelijks aanwezige albatrossen, de zonsopkomsten en -ondergangen en zijn gedachten ... Omweg naar een krijger onderweg Donderdag 24 november 2011 blijkt een uitgelezen dag om bij solo-zeezeiler en geweldenaar Henk de Velde langs te gaan. Met zijn vermaarde schip 'Juniper' toeft hij bij het oude NDSM-terrein in Amsterdam-Noord op scheepswerf Rhebergen, het 'huis' van en voor multihulls. Biografie. De Velde ging op zijn vijftiende mee op zee als lichtmatroos en werkte in de koopvaardij.Op zijn negentiende haalde hij zijn stuurmanspapieren op de Zeevaartschool in Amsterdam.In 1978 werd hij gezagvoerder, maar datzelfde jaar nam hij ontslag en begon aan zijn eerste wereldreis met zijn toenmalige vrouw, Gini. Drie jaar geleden vertrok Henk de Velde met de bedoeling niet terug te keren naar Nederland. In deel een van deze trilogie, Nergens is ook ergens, wor... Deel 2 Een krijger onderweg naar huis Henk de Velde • ebook • pdf. Samenvatting . Drie jaar geleden vertrok Henk de Velde met de bedoeling niet terug te keren naar Nederland. In deel een van deze trilogie, Nergens is ook ergens, wordt de reis van Europa naar Australië beschreven. Get this from a library! Een krijger onderweg naar huis. [Henk de Velde] -- Verslag van een zeiltocht van Australië, Japan, Alaska en langs de kusten van Canada en de Verenigde Staten om naar huis terug t...