mulders-gm.nl

Media en publiek

PUBLICATIE DATUM augustus 2003
BESTANDSGROOTTE 5,75
ISBN 9789053529041
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Connie de Boer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Media en publiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Connie de Boer. Lezen Media en publiek online is nu zo eenvoudig!

Ondervinden kinderen last van veel televisiekijken? Heeft een mediaboodschap invloed op het gedrag of de meningsvorming van mensen? Waarom en waarvoor gebruiken we de media?Niet alleen sociale wetenschappers, maar ook politici, opvoeders en anderen hebben zich de afgelopen decennia steeds meer beziggehouden met deze vragen.In Media en publiek worden de belangrijkste theorieën besproken die binnen communicatiewetenschap gangbaar zijn en betrekking hebben op de werking van de media. Veel van deze theorieën zijn gericht op het verklaren van effecten van de media op het publiek. Daarnaast worden ook theorieën besproken die de relatie tussen media en publiek meer vanuit het standpunt van het publiek bekijken en het mediagebruik proberen te verklaren.Deze zesde druk is geheel herzien en geactualiseerd. Ook is een hoofdstuk over informatieverwerkingsprocessen toegevoegd.Bij dit boek hoort ook een website, met opdrachten bij elk hoofdstuk, interessante voorbeelden en nuttige links.

...ten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Media en publiek door Connie de Boer, Swantje Brennecke ... ... . Denk aan uitleg over media, samenvatting, publiek, communicatie, Communicatie, brennecke, Media en Publiek & de boer. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Media en publiek, geschreven door Connie de Boer & Swantje Brennecke. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Media en Publiek, Connie de Boer, Media en publiek, Media ... bol.com | Media en publiek | 9789462363878 | Connie de ... ... . Denk aan uitleg over Media en Publiek, Connie de Boer, Media en publiek, Media, INL, Brennecke, Communicatiekunde & Communicatietheorieën. Media en publiek (zevende druk) van Connie de Boer, Swantje Brennecke, 9789462363878 voor € 43,95 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. 128 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met media en publiek! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Samenvatting Media en publiek en andere samenvattingen voor je studie, geschreven doo...