mulders-gm.nl

Heere is mijn Herder

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,4
ISBN 9789033127526
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Calvijn, J.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Heere is mijn Herder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Calvijn, J.. Lezen Heere is mijn Herder online is nu zo eenvoudig!

Bemoedigende stukjes, waarin de trouw van de opperste Herder centraal staat.Ieder deeltje bevat een selectie van pakkende citaten uit het werk van kerkvaders, reformatoren en puriteinen, etc. De korte stukjes worden afgewisseld met fraaie natuurfoto's in kleur. Bijzonder geschikt als kleingeschenk met rijke inhoud.

...is: 'De Heer is mijn Herder.' Die prachtige woorden uit Psalm 23 vormen het thema voor deze uitzending ... bol.com | Heere is mijn herder, Rijswijk, C. van ... ... . Opwekkingsliederen 121 Hemelhoog 9 Evangelische Liedbundel 6 Zangbundel Joh. de Heer 1009 Mogelijk staat het ook in andere liedbundels. Kijk hiervoor in de infobox rechts, onder het kopje 'Liedbundels '. De Here is ... De Here is mijn herder is de tekst van Psalm 23 in de vertaling NBG 1951. De melodie is van Willy Appermont. Inhoud. 1 Opname ... Gratis inpakservice - De Heere is mijn Herder - 9789050308786. Negen preken ove ... Psalm 23: De Heer is mijn herder - Bijbel in 1000 seconden ... . Inhoud. 1 Opname ... Gratis inpakservice - De Heere is mijn Herder - 9789050308786. Negen preken over Psalm 23 Psalm 23 is de parel onder de Psalmen. De compositie is een meesterstuk, maar het meest bekend en geliefd is deze Bible Text: Psalm 23 | Spreker: Debby Tromp - van Galen | Series: De HEERE is mijn Herder, Onder de vijgenboom | We leven in een ongekende tijd waarin velen angstig in het duister tasten terwijl de schaduw van de dood over de wereld hangt. Deze Bijbelstudie is bedoeld om vrede, troost, wijze raad en Mijn Herder is de Here God is een vertaling van het Engelse lied The Lord's my shepherd, I'll not want.De originele tekst is afkomstig uit The Scot­tish Psal­ter 1650, de muziek is de melodie Crimond, geschreven door Jessie Seymour Irvine.De Nederlandse vertaling is van Bernard Smilde.Het lied wordt ook gezongen op een melodie van M. Watson. ......