mulders-gm.nl

Om Jou Mijn Lief, Om Jou

PUBLICATIE DATUM september 2001
BESTANDSGROOTTE 3,20
ISBN 9789020945270
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Paul Sloots
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Om Jou Mijn Lief, Om Jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Sloots. Lezen Om Jou Mijn Lief, Om Jou online is nu zo eenvoudig!

Dit boek gaat over liefde. Over een liefde vol tederheid en strijd, open, eerlijk zoals zij was. Een boek ook over ziek zijn en de dood. De dood, die aan die liefde al te vroeg een einde maakt.In Om jou mijn lief, om jou beschrijft Paul Sloots de rauwe rouw die hem treft wanneer zijn vrouw Agnes in september 2000 overlijdt na een korte ziekte. Paul blijft verweesd achter met zijn eindeloze verdriet, zijn pijn, zijn vele vragen. Dag aan dag beschrijft hij van binnenuit zijn eigen rouwproces.Met een openheid en een diepgang die je zelden ziet, maakt hij van dit boek een waar monument voor een echte en onvergankelijke liefde.

...brede lieve glimlach aan me zien. Je kneep je mooie grote bruine ogen een beetje dicht terwijl je dit deed en onder het zwarte mutsje dat je op het hoofd droeg verscheen een glimlach die ik nooit meer ben vergeten ... Om jou mijn lief om jou - P. Sloots - (ISBN: 9789020945270 ... ... . Get this from a library! Om jou mijn lief, om jou : afscheid van Agnes en dan ... de rauwe rouw. [Paul Sloots] -- Een man vertelt wat hem, zijn vrouw en hun kinderen is overkomen nadat de vrouw kanker bleek te hebben. Tot je grote verrassing vindt hij jou ook leuk. Dit kan heel gemakkelijk met mijn tips om een man snel verliefd op je te maken. Voordat je het weet komen jullie in een stomende romance terecht, die na een gezond ... Om Jou Mijn Lief, Om Jou PDF Download ... . Tot je grote verrassing vindt hij jou ook leuk. Dit kan heel gemakkelijk met mijn tips om een man snel verliefd op je te maken. Voordat je het weet komen jullie in een stomende romance terecht, die na een gezonde date-periode van een maand of zes verandert in een relatie. Wilma Veen is kunstenares, schrijfster en spreekster. Ze maakt kleurrijke schilderijen van waaruit inmiddels zeven boeken zijn uitgegeven, waaronder Ik lief jou en Ik vrolijk jou. Wilma schrijft mee aan Ik Wonder Jou en maakt alle creatieve uitingen die je tegenkomt. "Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Als ik jou zie krijg ik een boei. Mijn hart maakt een sprongetje. Mijn knieën knikken. En ik krijg kriebels in mijn buik. Toch is alles een fijn gevoel. Je moest eens weten wat ik voor je voel. Ingezonden door Ikke. Jou. als ik lach lach ik om jou als ik huil huil ik om jou als ik gelukkig ben komt dat door jou weet je nu hoeveel ik van je hou...