mulders-gm.nl

Nog vele jaren

PUBLICATIE DATUM april 2019
BESTANDSGROOTTE 11,82
ISBN 9789462663695
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Janny de Graaf
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Nog vele jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janny de Graaf. Lezen Nog vele jaren online is nu zo eenvoudig!

'Nog vele jaren' neemt de lezer mee in een zoektocht naar wat mannen en vrouwen vanaf een jaar of vijftig kunnen doen om zo lang mogelijk gezond en levenslustig te blijven. Daar willen veel senioren meer over weten nu de levensverwachting in Nederland boven de tachtig jaar ligt. Dit betekent dat velen na pensionering nog heel wat jaren zelf kunnen invullen en dat willen zij graag doen zonder al te veel last van ziekten en ongemakken. Actief blijven is belangrijk en wat moeten senioren daarbij in acht nemen, welke bewegingsvormen zijn geschikt? Wellicht verrassend is dat het vooral om goede sociale contacten gaat als wij gelukkig hoogbejaard willen worden. Dat voorkomt eenzaamheid en stress. Ouderen die hierin slagen staan positief, flexibel, ondernemend en blijmoedig in het leven. De stelling van de auteur is dat wij ons zelfgenezend vermogen kunnen versterken door gezonde voeding, meer beweging en vooral door te leren om meer ontspannen en positief te leven. Iemand die in de loop van het leven geleerd heeft om zichzelf te durven zijn en vanuit het gevoel, het hart te leven, ziet er gezond en gelukkig uit. Een liefdevol mens, niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf.

...boek en vele andere Engelse vertalingen. Nog vele jaren Met een lach door het leven gaan Nog vele jaren Dat je bij me blijft Nog vele jaren Zonder verdriet en pijn Alweer een jaar ouder, maar jij Blijft toch altijd jong van hart Je geeft zoveel warmte, en ik Hou nog altijd van jou 'k Ben zo blij Dat ik met je leven mag En daarom Zeg ik jou op deze dag Nog vele jaren Van voorspoed en ... Boekwinkeltjes.nl ... ... Van harte gefeliciteerd, en ??.. nog vele jaren Als we een jarige feliciteren doen we dat meestal van harte en zeggen er bijna gedachteloos bij: … en nog vele jaren. Maar bij een 100 jarige ga ík althans twijfelen over die toevoeging. Maar om nu te zeggen: … en nog een jaar, is ook zo cru. Vertalingen in context van "nog vele jaren" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Het land zal de gevolgen van de hui ... Verjaardagskaarten - Juwelenschip | Juwelenschip ... .. nog vele jaren Als we een jarige feliciteren doen we dat meestal van harte en zeggen er bijna gedachteloos bij: … en nog vele jaren. Maar bij een 100 jarige ga ík althans twijfelen over die toevoeging. Maar om nu te zeggen: … en nog een jaar, is ook zo cru. Vertalingen in context van "nog vele jaren" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Het land zal de gevolgen van de huidige economische ineenstorting nog vele jaren ondervinden. Dat we nog heel lang vrienden/vriendinnen zullen zijn tot de dood ons zal scheiden. De best bewaarde geheimen zijn die over je leeftijd. De beste wens die wij je kunnen geven, is een lang en gelukkig leven! Je weet dat je oud wordt als de kaarsen meer kosten dan de taart. De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw. Korteweg , Hans . ( Met illustraties van Erica Duvekot . ) [ ISBN 9789021595719 ] 4419: Nog Vele Jaren . ( De symboliek van elk levensjaar . ) Dit boek gaat over het meest nabije: ons leven - het leven van de mens van nul tot en met vierentachtig jaar. Koos Alberts was and is still a big name in the Dutch pop arena. There is not really more to add to this video, other than to see it. De verbogen vorm vele onderstreept het stuk-voor-stuk-karakter van de opsomming; het individualiseert de afzonderlijke gebreken (…) , terwijl veel in dit opzicht neutraal is: het kan col...