mulders-gm.nl

Kruis en munt (te bestellen per 5 ex)

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,17
ISBN 9789021484372
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Tellegen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kruis en munt (te bestellen per 5 ex) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tellegen. Lezen Kruis en munt (te bestellen per 5 ex) online is nu zo eenvoudig!

De bundel Kruis en munt van Toon Tellegen verschijnt speciaal ter gelegenheid van de eerste Landelijke Gedichtendag van 27 januari 2000 in een eenmalige oplage van 20 000 exemplaren. De dertien gedichten uit deze bundel zijn in opdracht van Poetry International geschreven door Toon Tellegen en gepubliceerd door uitgeverij Querido. Kruis en munt is uitsluitend op de Landelijke Gedichtendag en gedurende twee maanden daarna voor een habbekrats in iedere boekhandel te koop.

...elijk om achteraf te betalen voor zakelijke en particuliere bestellingen ... Bestellen - Zilveren-vijfje.nl ... . Bedrijven of verenigingen kunnen eenvoudig per factuur bij ons bestellen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. Voor particulieren is het mogelijk om met Klarna achteraf te betalen. Zilverkleurige brons gegoten toss-munt met een diameter van Ø40mm en een dikte van 3mm. Een zware munt met een duidelijk weergegeven tekst. Beide zijden van de munt hebben ook nog een andere structuur. Met daar ... bol.com | Kruis en munt (te bestellen per 5 ex), Tellegen ... ... . Beide zijden van de munt hebben ook nog een andere structuur. Met daarin de tekst kop/munt. De munt is oneindig toepasbaar en daardoor ook te gebruiken voor diverse sporten. Altijd handig om bij je te hebben. Dit geeft de eenheid en de saamhorigheid van het mondiale Rode Kruis aan. Aan de onderkant van de munt ziet men een afbeelding van Koning Willem Alexander. In de buitenste ring van de munt ziet men aan de bovenkant de tekst 150 Jaar Nederlandse Rode Kruis. Links ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro en rechts het jaartal en de munttekens....