mulders-gm.nl

Reikhalzend - Spiritualiteit uit het hart van de stad

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 5,87
ISBN 9789025947941
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jurjen Beumer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Reikhalzend - Spiritualiteit uit het hart van de stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jurjen Beumer. Lezen Reikhalzend - Spiritualiteit uit het hart van de stad online is nu zo eenvoudig!

Over spiritualiteit gaat dit boek, over volharding, gebed en hoop. Spiritualiteit heeft altijd met mensen te maken, mensen die reikhalzend uitzien naar 'de stad met fundamenten'. Spiritualiteit vindt plaats in het luchtledige. Daarom gaat dit boek ook over de stad en de samenleving. Over nieuwe vormen van diaconaat en geloven die gegroeid zijn in het hart van de stad. Meer dan ooit is geloven een uitdaging geworden, vooral wanneer de stedelijke context in al haar facetten (armoe en onderkant, cultuur en toekomst) mee mag doen.

...ritualiteit gaat dit boek, over volharding, gebed en hoop ... Bibliografie | Jurjen Beumer ... . Spiritualiteit heeft altijd met mensen te maken, mensen die ... Get this from a library! Reikhalzend : spiritualiteit uit het hart van de stad. [Jurjen Beumer] -- Korte opstellen door de gereformeerde predikant rond een diaconale en missionaire manier van gemeente-zijn in de grote stad, bedoeld als stimulans bij de praktijk van de kerkelijke opbouwwerker. Reikhalzend, Spiritualiteit uit het hart van de stad. B ... bol.com | Reikhalzend - Spiritualiteit uit het hart van de ... ... . Reikhalzend, Spiritualiteit uit het hart van de stad. Baarn: Ten Have, 1999 de Haardt, M. Raam op het zuiden, Religie en spiritualiteit van het alledaagse . Spiritualiteit uit het hart van de stad (1999) en De spiritualiteit van het gewone leven. Over veerkracht (2005) (in alle titels komt dus het woord spiritualiteit voor). Daarbij publiceerde hij over inspirerende figuren op het vlak van spiritualiteit en maatschappelijk engagement, waarbij met name Dag Hammerskjöld en Henri Nouwen, welke laatste hij in Nederland introduceerde, genoemd moeten ... Reikhalzend Spiritualiteit uit het hart van de stad, (Ten Have) Baarn 1999. Op de drempel Gebeden bij wisselend tij, (Ten Have) Baarn 1999. Als de dag ontwaakt De kleur van het leven in woord en beeld. Samen met de Twentse kunstschilder Ton Schulten. (Lannoo, Ten Have), Baarn 2000, vierde druk 2003. Spiritualiteit uit het hart van de stad. ten have 1999 paperback 128 blz in goede staat. aangeboden door berestein boek. Uw adres voor heel veel betaalbare tweedehands boeken in goede staat. Boeken kunnen verzonden. Ophalen is mogelijk iedere woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Het doel van het Leerhuis Spiritualiteit was en is om mensen te bereiken binnen en buiten de officiële kerken, die behoefte voelen om zich nader te bezinnen op de bronnen van elke godsdienst: de spiritualiteit en de mystiek in hun vers...