mulders-gm.nl

Reisgids voor het zonnestelsel

PUBLICATIE DATUM juni 2007
BESTANDSGROOTTE 3,64
ISBN 9789021507613
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Giles Sparrow
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Reisgids voor het zonnestelsel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giles Sparrow. Lezen Reisgids voor het zonnestelsel online is nu zo eenvoudig!

Uitgekeken op vakanties op aarde?Dan ga je toch de ruimte in! De Reisgids voor het zonnestelsel is precies wat je nodig hebt. Laat je meenemen op avontuur naar de exotische delen van het zonnestelsel. Ontdek alles wat je altijd al wilde weten over bestemmingen als Mars, Saturnus, Jupiter en de maan. Het enige wat je nodig hebt is een lancering, een ruimtepak, je tandenborstel en… dit boek!Giles Sparrow heeft astronomie in London gestudeerd. Hij is gespecialiseerd in wetenschap en technologie en heft diverse boeken geschreven over het universum en de planeten.

...ds voor het zonnestelsel. Zet op verlanglijst ... Reisgids voor het zonnestelsel (Book, 2007) [WorldCat.org] ... . Bekijk exemplaren. Paperback € 17,95 Vanaf € 5,00 Stephen Hawking 9789085712497. Op Reis met Seppe Supernova. Het is een interactieve avonturentocht in de dome, dat is de grote koepel van de Cosmodrome. Op het einde van de activiteit hebben de kinderen het hele zonnestelsel verkend. We hebben bijzondere aandacht voor: de zon de 8 planeten: - Mercurius - Venus - aarde - Mars - Jupiter - Uranus - Neptunus de maan Af en toe is er een opdrachtje om zelf te doen. Het boek is rijk voorzien van (pagina)grote ... Vind reisgidsen in Wetenschap op Marktplaats ... . Het boek is rijk voorzien van (pagina)grote en kleine kleurenillustraties die goed aansluiten bij de tekst. Het taalgebruik is afgestemd op de doelgroep, eenvoudig en direct. Een leerzaam en verhelderend boek voor 'beginnende' sterrenkijkers. Vanaf ca. 9 jaar. 'Ruimtesigaar dringt ons zonnestelsel binnen', las ik vorige maand. Mijn fantasie sloeg direct op hol. Er werd weliswaar volop gespeculeerd en een hele hoop was onzeker, maar wat als het nu eens om een écht ruimteschip ging? Astronomen van de Harvard University ontdekten in oktober 2017 een mysterieus object dat ons zonnestelsel 'binnenvloog'. Een reisgids voor beginnende amateur-astronomen. Sla linksaf bij Orion biedt alle informatie die u nodig heeft over de Maan, de planeten en een hele reeks van hemellichamen. Groot formaat diagrammen tonen deze objecten precies zoals deze worden weergegeven in een kleine telescoop en voor elk object is er informatie over de huidige stand van onze astronomische kennis. Govert Schilling Sterrenkunde voor in je binnenzak Allerlei onderwerpen met betrekking tot sterrenhemel, zonnestelsel, melkwegstelsel en heelal worden kort behandeld, voorzien van zwartwitillustraties. Vanaf ca. 13 jaar. Volledige reisgids kopen voor € 10 Stuur me de gratis preview reisgids. ... Hoewel het op zich niet zo indrukwekkend lijkt, maakt het deel uit van een schaalmodel van de zon en de planeten van het zonnestelsel. De andere onderdelen liggen op schaal verspreid doorheen Zagreb. Het rode huis; WILLIE WORTEL ZOMER VAKANTIEBOEK 2017; Reisgids Voor Het Zonnestelsel; Van kwetsbaarheid naar kracht; VROUWENDIENST; Asterix 26. De odyssee van Asterix; Welk gezin past bij jou? Het Beest (luisterboek) Zoekend Naar Vrede Een reisgids voor beginnende amateur-astronomen. Sla linksaf bij Orion biedt alle informatie die u nodig heeft over de Maan, de planeten en een hele reeks van hemellichamen. Groot formaat diagrammen tonen deze objecten precies zoals deze worden weergegeven in een kleine telescoop en voor elk object is er informatie over de huidige stand van onze astronomische kennis....