mulders-gm.nl

JONGE HONDEN EN HUN VERZORGING

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,4
ISBN 9789062486755
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ruud Haak
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen JONGE HONDEN EN HUN VERZORGING in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ruud Haak. Lezen JONGE HONDEN EN HUN VERZORGING online is nu zo eenvoudig!

Het aantal mensen dat een jonge hond heeft aangeschaft of wil aanschaffen is groot. Maar ook de problemen die men bij het opvoeden en verzorgen van de jonge hond kan tegenkomen, zijn talrijk. Dit handboek wil een raadgever zijn bij de moeilijkheden die men bij de opvoeding van jonge honden kan ondervinden. Waardoor het houden en verzorgen van honden, in wat zonder meer de mooiste tijd van hun leven mag worden genoemd, nog plezieriger kan worden. Het boek besteedt grote aandacht aan de verzorging en het onderhoud van nagels, oren, ogen en tanden. Om daarbij de jonge honden vooral ook een start voor een lang en gelukkig leven te kunnen geven.

...al bij de hond is een van de meest gehoorde klachten van hondeneigenaren ... Honden & verzorging - DierenDokters ... . De ene hond verhaart misschien wat meer dan de andere hond, maar bijna elke hond heeft hier wel last van. Jonge honden en hun verzorging - Fitch Daglish - 26307. Voeding - verzorging - opvoeding. Het aantal mensen dat een jonge hond heeft aangeschaft of wil aanschaffen is groot. Maar ook de . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 2,50 22 jan. '20. Uithoorn 22 jan. '20. joke Uithoorn. Wilt u meer ... Saarlooswolfhond - Houden van honden ... . € 2,50 22 jan. '20. Uithoorn 22 jan. '20. joke Uithoorn. Wilt u meer weten over de verschillende voedingsstoffen en hun functies, kijk dan onderaan in bijlage 1. Verkrijgbare merken en typen voer. Voor honden zijn er verschillende soorten voer verkrijgbaar, zoals droogvoer en natvoer. Dit droogvoer en natvoer is zowel als complete voeding als aanvullende voeding verkrijgbaar. Kopen, verzorgen en opvoeden van je hond. Hier vind je informatie over de aanschaf, verzorging en opvoeding van je hond....