mulders-gm.nl

Basisboek Opvoedingsvraagstukken

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 12,51
ISBN 9789055746200
TAAL NEDERLAND
AUTEUR H. Malschaert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basisboek Opvoedingsvraagstukken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Malschaert. Lezen Basisboek Opvoedingsvraagstukken online is nu zo eenvoudig!

"Basisboek Opvoedingsvraagstukken 1e druk is een boek van H. Malschaert uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789055746200 Ontwikkelingspsychologie en pedagogiek maken deel uit van de body of knowledge van de social worker, pedagogisch werken en leerkracht, en er is voldoende literatuur over verschenen. Wat dit boek uniek maakt, is enerzijds de zorgvuldige selectie uit het totaal aan theorie n, waarbij de relevantie voor de beroepspraktijk van de student voorop stond. Bovendien is veel aandacht besteed aan de toepassing van theorie in de praktijk en de koppeling van de praktijk aan de theorie. Deze kenmerken maken het boek uiterst geschikt voor de HBO-studenten.In de tweede druk van dit boek is de tekst geactualiseerd, zijn de teksten uit de bijbehorende digitale leerobjecten niet meer opgenomen in de bijlage, en is - op verzoek van de gebruikers - een index achterin het boek toegevoegd.Het boek is ook afzonderlijk te gebruiken, maar aan te raden is om het te combineren met het e-learning materiaal. Klik op de link onder ""relevante titels"" voor meer informatie over het E-learning-product Opvoedingsvraagstukken."

...alschaert; Chantal Irma Mauricette Dijkman-Caes] -- Studieboek voor het hoger onderwijs ... Basisboek opvoedingsvraagstukken by ThiemeMeulenhoff - Issuu ... . Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create ... Basisboek opvoedingsvraagstukken. Type: boek Titel: Basisboek opvoedingsvraagstukken. Auteur: Malschaert, Hans; Caes, Chantal Jaar: 2011 Taal: Nederlands Uitgever ... Het 'Basisboek Opvoedingsvraagstukken' van H. Malschaert (2009) focust op het belang van pedagogische en ontwikkelingspsychologisch ... Opvoedingsvraagstukken - website.thiememeulenhoff.nl ... . Malschaert (2009) focust op het belang van pedagogische en ontwikkelingspsychologische kennis bij de analyse of aanpak van opvoedingsvraagstukken, maar ook op de competenties waarover de (toekomstige) professional dient te beschikken om met ouders, Elke twee weken onderzoeken we op BNR, samen met luisteraars en onze volgers, een #Onderwijsvraag.Deze week bespraken we de onderwijsvraag: 'Waarom leggen we de focus op cognitieve ontwikkeling?' Basisboek opvoedingsvraagstukken / druk 1 wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Basisboek opvoedingsvraagstukken / druk 1....