mulders-gm.nl

Rotte vis - Een cursus effectief beledigen - Een keuze uit Propria Cures

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,15
ISBN 9789068062878
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Propria Cures
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Rotte vis - Een cursus effectief beledigen - Een keuze uit Propria Cures in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Propria Cures. Lezen Rotte vis - Een cursus effectief beledigen - Een keuze uit Propria Cures online is nu zo eenvoudig!

Rotte vis bijt! ' De buurman die z'n hond uitlaat in uw voortuin. De collega die tijdens uw lunchpauze er vandoor gaat met uw memoblokjes. Uw partner die tijdens het bedrijfsfeestje er vandoor gaat met uw collega. Al jaren staat u te popelen om dit soort types eens flink de waarheid te zeggen. Maar helaas! Elke keer dat de gelegenheid zich voordoet, schiet u geen goede belediging te binnen. Daar staat u dan met uw mond vol tanden. Zeker. u verzint wel eens een gevatte opmerking. Maar dat is altijd drie dagen later. Dat is toch niet nodig!Dankzij Rotte vis. een cursus effectief beledigen, slaat u voortaan direct en 1 genadeloos toe. Aan de hand van boeiende praktijkvoorbeelden leert u uw vijanden doeltreffend het zwijgen op te leggen. Het is geen toeval dat al deze voorbeelden eerder werden gepubliceerd in Propria Cures, het weekblad dat al meer dan honderd jaar voorop gaat in het tot wanhoop drijven van tegenstanders en het uitlokken van kort gedingen.Na het lezen van Rotte vis weet u precies hoe u uw schoonmoeder het graf in praat, asocialen uit uw straat weert en hoe het is om geen vrienden te hebben.

...° N.B. Een Nederlandse expeditie in het spoor van Willem Barentsz ... Een gezin met autisme pdf download (Joyce van Maaren ... ... ., 1981, p. 120) Gebruiksvoorbeeld: Wie dit stuk op morele gronden wil tegenhouden heeft het óf niet gelezen óf er geen jota van begrepen (Rotte vis. Een cursus effectief beledigen. Een keuze uit Propria Cures, 1998, p. 131) (Rotte vis. Een cursus effectief beledigen. Een keuze uit Propria Cures, 1998, p. 100) Gebruiksvoorbeeld: De verhalen over hem zijn legio en huiveringwekkend. Hij zou de schrik van Meppel zijn. Hij kent de verhalen. 'Ik moe ... bol.com | Rotte vis - Een cursus effectief beledigen - Een ... ... . Hij zou de schrik van Meppel zijn. Hij kent de verhalen. 'Ik moet wel een Goliath wezen. Je ziet nu zelf wat er voor de dag komt. Rotte vis - Een cursus effectief beledigen - Een keuze uit Propria Cures boek - Propria Cures .pdf Samenleesboeken - Het mooiste meisje boek - Annemarie Bon .epub Samenlezers - Wat een snertweer! boek Mirjam Mous pdf Wie dit stuk op morele gronden wil tegenhouden heeft het óf niet gelezen óf er geen jota van begrepen (Rotte vis. Een cursus effectief beledigen. Een keuze uit Propria Cures, 1998, p. 131) Ze maait wat met haar armen, werpt getergde blikken in het zwerk, blaast haar partijtje soap-janken mee, maar wat dat arme mensenkind bezielt, daar heb ik geen spoor van gezien (of geen jota van begrepen). Als ik je een advies mag geven boek - Ab van Urk .epub. Als je terugkomt boek Rebecca Stead epub. Ameland zo is nes download PDF Blaak. Anatomie en fysiologie, Expert College boek - Frederic H. Martini .epub. Anders boek - Anita Terpstra .pdf. Ankertjes 345 - Kinderen beter leren zien boek .epub Guido van Mierlo. Daar is het boek Rotte vis, een cursus effectief beledigen verschenen. Het is een bloemlezing uit Propria Cures, vaak zeer om te lachen. Maar leerzaam voor de aanstaande belediger? Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. (Rotte vis. Een cursus effectief beledigen. Een keuze uit Propria Cures, 1998, p. 100) De verhalen over hem zijn legio en huiveringwekkend. Hij zou de schrik van Meppel zijn. Hij kent de verhalen. 'Ik moet wel een Goliath wezen. Je ziet nu zelf wat er voor de dag komt. Ik zou een soort Al Capone zijn, maar dan in Meppel en niet in Chicago.' Redacteuren van Propria Cures brachten een paar jaar geleden het boekje Rotte Vis uit, een 'c...