mulders-gm.nl

Over De Bergen

PUBLICATIE DATUM januari 2005
BESTANDSGROOTTE 10,24
ISBN 9789046140055
TAAL NEDERLAND
AUTEUR David Guterson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Over De Bergen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Guterson. Lezen Over De Bergen online is nu zo eenvoudig!

Ben Givens, een gepensioneerde hartchirurg die altijd gewaardeerd werd om zijn vaste hand, zijn precisie en zijn doorzettingsvermogen, krijgt te horen dat hij darmkanker heeft. Hij is vastbesloten de voorspelde lijdensweg niet af te wachten en trekt met zijn twee honden door het mythische Amerikaanse westen - door verzengende woestijnen, gapende canyons, stoffige ranches en uitgestrekte boomgaarden - op weg naar zijn laatste jachtavontuur.Maar hij rekent buiten de overredingskracht van het geheugen, buiten het mysterie van het leven en buiten de overweldigende kracht van de natuur. Juist op het moment dat Givens denkt dat er geen weg terug is, dat alles verloren is en er niets meer te verliezen valt, wordt er een sterk beroep gedaan op zijn vaardigheden als arts en wordt zijn persoonlijkheid getest als nooit tevoren."Over de Bergen' is een wijze roman vol liefde voor de mens in al zijn kracht en en zwakte, geschreven in een directe, ongewoon lyrische stijl.

...hreef ik een (omvangrijk) artikel over de 'Human Factor' en 'beter beslissen in de bergen' in Berg und Steigen #106, voorjaar 2019 (oftewel "The Lancet" voor berg professionals ;-) ... bol.com | De acht bergen, Paolo Cognetti | 9789023466413 ... ... . Geschreven bij Over bergen heen. Het is absoluut de moeite waard om dit boek te lezen! Ik heb eerst de film gezien en toen het boek gelezen. Het boek heeft, vergeleken met de film, veel meer ruimte voor diepgang en innerlijke ontwikkeling van de personages. Over de bergen (Paperback). Pedro Sousa e Silva vestigt zich, moe van het societyleven in Lissabon, op het oude familiebezit dat gelegen is in de meest... Geschreven bij Over ber ... bol.com | De acht bergen, Paolo Cognetti | 9789023466413 ... ... . Over de bergen (Paperback). Pedro Sousa e Silva vestigt zich, moe van het societyleven in Lissabon, op het oude familiebezit dat gelegen is in de meest... Geschreven bij Over bergen heen 'Over bergen heen' bevat een verhaal waarin alles anders loopt dan je verwacht. Je komt terecht in de meest barre en uitzichtloze omstandigheden. De liefde tussen Ben en zijn vrouw is onbeschrijfbaar diep, haaks daarop lijkt de relatie tussen Ashley en Vince te staan. Het is een prachtig en heel uitzonderlijk boek. Over de bergen. Pedro Sousa e Silva vestigt zich, moe van het societyleven in Lissabon, op het oude familiebezit dat gelegen is in de meest geïsoleerde provincie van zijn land. Aanvank...