mulders-gm.nl

Het Goud Van Tomas Vargas

PUBLICATIE DATUM juni 2000
BESTANDSGROOTTE 8,39
ISBN 9789028418585
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Isabel Allende
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Goud Van Tomas Vargas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Allende. Lezen Het Goud Van Tomas Vargas online is nu zo eenvoudig!

Als een moderne Sheherazade vertelt Eva Luna, de vrouwdie in Rolf de grote liefde van haar leven heeft gevonden,'s avonds in bed 23 geheimzinnige verhalen aan haar geliefde.Het zijn vertellingen over liefde en over geweld, volrijke beelden, weelderige landschappen en extravagantehartstochten, verhalen met fijnzinnige humor en een knipoognaar wat het leven te bieden heeft, en met sterke enexcentrieke vrouwen in de hoofdrol. In tegenstelling totde rijke beelden, het weelderige landschap en de extravagantehartstochten die het lot van de personages bepalen,is haar toon steeds ingehouden, haast geheimzinnig.De verhalen op dit luisterboek zijn uitbundig en vol stormachtigeliefdes. Maar ze gaan ook over haat en dood. Metals kleurrijk decor het Caribische gebied en Zuid-Amerika.Verhalen zoals alleen Isabel Allende ze kan schrijven,met alle kenmerken van het magische realisme.

...en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels ... Boekwinkeltjes.be ... . Menu ... Vergelijken - Het goud van Tomas Vargas / druk 1: verhalen van Eva Luna (Rainbow pocketboeken (724) (Isabel Allende) (2007) ISBN: 9789041704917 - Taschenbuch, Ausgabe: 1. Label: Uitgeverij Rainbow Bv I.o. Uitgeverij Rainbow Bv I.o. Produktgruppe: Book,… Het goud van Tomás Vargas | ISBN 9789028417250 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Isabel Allenade - H ... bol.com | Het goud van Thomas Vargas - dwarsligger, Isabel ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Isabel Allenade - Het goud van Tomas Vargas. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Menu ... Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Allende, I. - Het goud van Tomas Vargas / druk 1 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Allende, Isabel - Het goud van Tomás Vargas Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Het Goud van Tomás Vargas van Isabel Allende sinds november 2018. Het goud van Tomás Vargas | ISBN 9789028415768 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....