mulders-gm.nl

De ergotherapeut als adviseur

PUBLICATIE DATUM 1999-03-01
BESTANDSGROOTTE 10,70
ISBN 9789051897463
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De ergotherapeut als adviseur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De ergotherapeut als adviseur online is nu zo eenvoudig!

Deze uitgave biedt de ergotherapeutisch adviseur een begrippenkader en praktische handreikingen om deze nieuwe beroepsrol te vervullen. Het grootste deel van het boek is gewijd aan het expliciteren van het 'ervaringsweten' uit de beroepspraktijk. Studenten kunnen in dit boek een overzicht vinden met de verschillende soorten adviesvragen geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. Vanuit het adviesmodel worden verschillende probleemoplossende methoden aangereikt om doelgericht en effectief met adviesvragen om te gaan. Competenties worden benoemd en er worden suggesties gedaan voor verdere ontwikkeling van adviesvaardigheden die voorwaardelijk zijn voor een goed adviseurschap.

...s, handige hulpmiddelen voor in de keuken, gereedschappen om de computer te kunnen bedienen: je bedenkt oplossingen voor beperkingen waar je cliënt tegenaan loopt ... Ergotherapeut Medisch Zorg adviseur vacatures ... ... . Om dat te kunnen moet je vindingrijk zijn en ook handig. Als ergotherapeut-adviseur sta je in principe 'los' van je cliënt. Je brengt een advies uit aan de gemeente die je opdrachtgever is. Kenmerkend is dat je onafhankelijk en objectief je advies uitbrengt. De ergotherapeut als adviseur (Paperback). Deze uitgave biedt de ergotherapeutisch adviseur een begrippenkader en praktische handreikingen om deze... De ergother ... Ergotherapie, beroep van de toekomst - Hogeschool Rotterdam ... . De ergotherapeut als adviseur (Paperback). Deze uitgave biedt de ergotherapeutisch adviseur een begrippenkader en praktische handreikingen om deze... De ergotherapeut-adviseur geeft die adviezen over hulpmid-delen en voorzieningen in het kader van wet- en regelgeving. In het eerste geval, ... breng je advies uit aan de cliënt. Als ergotherapeut-adviseur sta je in principe 'los' van de cliënt. Je brengt een advies uit aan de opdrachtgever. De ergotherapeut als adviseur U kunt bij de ergotherapeut ook terecht voor advie...