mulders-gm.nl

Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters

PUBLICATIE DATUM juli 2003
BESTANDSGROOTTE 9,95
ISBN 9789061124238
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Baantjer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baantjer. Lezen Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Baantjer. Een ijzersterke titel van niemand minder dan Appie Baantjer. Professioneel voorgelezen door Rudi Falkenhagen. In De Cock en de dode meesters zien De Cock en Vledder zich geconfronteerd met een lijk in de Brouwersgracht, een onwillige getuige, een toeschietelijke informante van de cricketclub, een vermoorde advocaat met connecties met de maffia én een competentiestrijd met de narcotica brigade.

...ouwersgracht te Amsterdam. Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters (Paperback) ... Oeuvre van Baantjer - Wikipedia ... . Onderdeel van de serie Baantjer. Kort na elkaar worden drie juristen dood in de Brouwersgracht... Cock 41 en de dode meesters, van A.C. Baantjer Artikelnummer: 9789026106637. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Baantjerboek: de cock en de dode meesters, fontein, nr. 41. Op te halen in oosterhout, verzenden is ook mogelijk, verzendkosten zijn voor de koper. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer Read "De Cock en de dode ... De Cock en de dode meesters eBook door A.C. Baantjer ... ... . Kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer Read "De Cock en de dode meesters" by A.C. Baantjer available from Rakuten Kobo. Kort na elkaar worden drie juristen dood in de Brouwersgracht aangetroffen. Een jonge officier van justitie, belast met ... In De Cock en de dode meesters zien De Cock en Vledder zich geconfronteerd met een lijk in de Brouwersgracht, een onwillige getuige, een toeschietelijke informante van de cricketclub, een vermoorde advocaat met connecties met de maffia én een competentiestrijd met de narcotica brigade. Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Baantjer 41 - De Cock en de dode meesters PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van ...