mulders-gm.nl

Stevia

PUBLICATIE DATUM april 2013
BESTANDSGROOTTE 10,32
ISBN 9789088400834
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Barbara Simonsohn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Stevia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Simonsohn. Lezen Stevia online is nu zo eenvoudig!

Stevia: de enige zoetstof zonder calorieën en zonder bijwerkingen! Het extreem zoete plantje stevia is aan een ware opmars bezig. Sinds het in 2011 door de EU werd toegestaan als voedingsmiddel, wordt stevia steeds vaker toegepast in allerlei levensmiddelen. In andere continenten geldt het echter al jaren als natuurlijk alternatief voor suiker en kunstmatige zoetstoffen. Indianen in Zuid-Amerika kennen al honderden jaren de heerlijke zoetheid en geneeskrachtige werking van het inheemse kruid, dat pas in 1906 door het Westen ontdekt werd. Dit boek beschrijft de vele voordelen en toepassingen van stevia, en hoopt zo meer bekendheid te genereren voor dit honingkruid. Zo is stevia de enige zoetstof zonder calorieën, zijn er geen bijwerkingen bekend en is het uitermate geschikt voor diabetici, die nu zonder schuldgevoel en vervelende gevolgen kunnen genieten van een zoete smaak! In overzichtelijke hoofdstukken leidt Barbara Simonsohn je rond in de wereld van stevia. Ze vertelt waar het vandaan komt en hoe het werkt, maar ook hoe je zelf stevia kunt kweken en gebruiken. Daarnaast wordt de geneeskrachtige werking van stevia behandeld: het bevat tientallen vitaminen en versterkt het immuunsysteem. Het boek besluit met tientallen makkelijke en heerlijke recepten met stevia. De Duitse bestseller auteur Barbara Simonsohn studeerde sociale wetenschappen en volgde een opleiding in biologische land- en tuinbouw. Ze geldt als een autoriteit op voedingsgebied. Van haar boek over stevia zijn in Duitsland al meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

...en verkopen van Stevia in Nederland eenvoudig door de verschillende partijen bij elkaar te brengen ... Stevia kopen bij Holland & Barrett ... . Stevia.nl is een informatieve website en houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over Stevia. Bij Stevia.nl kunt u terecht voor uw vragen over Stevia(-producten). Stevia kan verwijzen naar: . Stevia (geslacht), een plantengeslacht Stevia (Stevia rebaudiana), een kruid Steviolglycoside, een zoetstof, gewonnen uit Stevia rebaudiana; Stevioside, een component van steviolglycoside Stevia is een zoetstof die afkomstig is uit de plant stevia rebaudiana. Deze plant wordt ook wel honingkruid genoemd of gewoon stevia. De steviaplant komt uit het binne ... Stevia | Voedingscentrum ... . Deze plant wordt ook wel honingkruid genoemd of gewoon stevia. De steviaplant komt uit het binnenland van Centraal- en Zuid-Amerika. Daar wordt de plant al eeuwenlang gekweekt vanwege haar medicinale eigenschappen en de sterke, zoete smaak. Stevia gebruiken is trouwens ook een goede stap om suiker afwennen. Beginnen met half suiker/ half stevia ,naar stevia, naar minder stevia en uiteindelijk naar zoetvrij. Succes iedereen. Henny Smeenk. 2 juni 2013 om 17:16 . Je mag dan je bedenkingen hebben bij Stevia, maar desalniettemin vind ik de titel veel te suggestief. Stevia (/ ˈ s t iː v i ə, ˈ s t ɛ v i ə /) is a sweetener and sugar substitute derived from the leaves of the plant species Stevia rebaudiana, native to Brazil and Paraguay.The active compounds are steviol glycosides (mainly stevioside and rebaudioside), which have 30 to 150 times the sw...