mulders-gm.nl

De leukste speelversjes en knierijmpjes

PUBLICATIE DATUM november 2004
BESTANDSGROOTTE 11,64
ISBN 9789044705683
TAAL NEDERLAND
AUTEUR S. Lambert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De leukste speelversjes en knierijmpjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Lambert. Lezen De leukste speelversjes en knierijmpjes online is nu zo eenvoudig!

Voor een heerlijk knuffelmoment met je baby, peuter of kleuterJu ju paardje, met zijn vlassen staartje, met zijn koperen voetjes, 't paardje loopt zo zoetjes. Wil het paardje harder lopen, dan moet ik het haver kopen. Als ik 't paardje haver gaf, dan loopt het paardje in een draf! Neem je kind of je kleinkind bij je op schoot en geniet samen van de vele speelversjes en knierijmpjes die in dit boek verzameld zijn. Stuk voor stuk zijn het leuke gedichtjes die ongetwijfeld voor een heerlijk knuffelmoment zullen zorgen. Bedtijdrijmpjes voor een nacht vol zoete dromen, knierijmpjes om samen in lachen uit te barsten, bewegingsspelletjes om je helemaal op uit te leven, troostgedichtjes om kleine pijntjes te verzachten en nog veel meer! Je vindt in dit boek oude speelversjes die je je vast nog herinnert van toen je zelf nog een ukje was. Daarnaast bevat het heel wat nieuwe versjes voor nog meer speelplezier!

...aar was ik allang weer vergeten. ik heb het voor mijn zus gekocht die in april een baby verwacht zodat ze vast kan oefenen ... De leukste speelversjes en knierijmpjes - vanstockum.nl ... . De leukste speelversjes en knierijmpjes. Omschrijving: Voor een heerlijk knuffelmoment met je baby, peuter of kleuter Ju ju paardje, met zijn vlassen staartje, met zijn koperen voetjes, ´t paardje loopt zo zoetjes. Wil het paardje harder lopen, dan moet ik het haver kopen. De leukste speelversjes en knierijmpjes van Sandrine Lambert. Een superleuke aanvulling bij de kriebelactiviteiten die ik met de kinderen onderneem met de kriebelkist. Het boek is id ... Leuke knierijmpjes en knuffelversjes | De Slegte ... . Een superleuke aanvulling bij de kriebelactiviteiten die ik met de kinderen onderneem met de kriebelkist. Het boek is ideaal voor een heerlijk knuffelmoment met je baby, peuter of kleuter. De leukste speelversjes en knierijmpjes | ISBN 9789044705683 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecr...