mulders-gm.nl

Splinters - Heksenjacht

PUBLICATIE DATUM december 2016
BESTANDSGROOTTE 7,2
ISBN 9789492099204
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martijn Adelmund
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Splinters - Heksenjacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Adelmund. Lezen Splinters - Heksenjacht online is nu zo eenvoudig!

De negenjarige Max Mueller woont in Keulen. Hij is een sleutelkind. Op een dag wordt hij uit school gehaald door een jonge vrouw met pikzwart haar. Ze neemt hem mee naar de Keulse Dom. 'Op een uitje', zegt ze, 'zijn moeder weet ervan.' Max vermoedt geen kwade opzet.Dan trekt ze een mes...Heksenjacht is een kort nieuw deel in de bekroonde heksenreeks van The Grim Collective, het directe vervolg op Heksenkind. Nikkie Zeevenslooten moet in deze novelle doen waar ze een hekel aan heeft: ze ontvoert een kind om hem te beschermen tegen de nornir. Samen trekken ze langs de wonderen van het ondergrondse Keulen om te ontkomen aan de Wilde Jacht.

...uit school gehaald door een jonge vrouw met pikzwart haar ... Splinters - Heksenjacht - ako.nl ... . Ze neemt hem mee naar de Keulse Dom. 'Op een uitje', zegt ze, 'zijn moeder weet ervan.' ... Splinters - Heksenjacht (eBook) Hallo! Op zoek naar een Splinters - Heksenjacht-boek geschreven door auteur Martijn Adelmund? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De negenjarige Max Mueller woont in Keulen. Hij is een sleutelkind. Op een dag wordt hij uit school gehaald door een jonge ... Splinters - Heksenjacht, Martijn Adelmund | 9789492099204 ... ... . Op een dag wordt hij uit school gehaald door een jonge vrouw met pikzwart ... Welkom Quasis Uitgevers publiceert boeken in de genres van de verbeeldingsliteratuur: fantasy, sciencefiction, bovennatuurlijke thriller en magisch realisme. Binnen deze genres wil Quasis verrassend en anders zijn. Niet standaard, maar grensoverschrijdend in vorm, thema en genre. Splinters 12: Heksenjacht Auteur: Winning, Brad Uitgever: Books of Fantasy Verschijningsdatum origineel: 2016 Serie: Splinters 12 ISBN: 9789492099204 Subgenre: Horror & Suspense Leeftijdscategorie: Young Adults Bestel Splinters - Heksenjacht Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Op zoek naar artikelen van Splinters? Artikelen van Splin...