mulders-gm.nl

Wat maak ik van mijn leven?

PUBLICATIE DATUM 1995-04-01
BESTANDSGROOTTE 11,22
ISBN 9789020208047
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ed Nissink
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wat maak ik van mijn leven? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Nissink. Lezen Wat maak ik van mijn leven? online is nu zo eenvoudig!

Van slachtofferbewustzijn naar innerlijke vrijheidWat is werkelijk vrij zijn? Vaak houden we ons bewust of onbewust - aan allerlei normen en conventies, waar we eigenlijk niet achter staan. Of we gedragen ons zoals anderen vinden dat we ons zouden moeten gedragen, zonder het zelf echt te willen. Er overkomt ons van alles, waardoor we het gevoel hebben geleefd te worden, 'slachtoffer' van de omstandigheden te zijn. Iedereen is dan schuld behalve wijzelf. Dit kan stress, irritaties, schuld-, angst- of haatgevoelens en lichamelijke klachten veroorzaken. Openhartig en zonder omwegen geeft Nissink aan hoe we ons van dit slachtoffergevoel kunnen bevrijden, als we tenminste de confrontatie met onszelf niet uit de weg gaan en bereid zijn de oorzaak voor onze moeilijkheden in de eerste plaats bij onszelf te zoeken en ze te zien als mogelijkheden om te groeien. Een verfrissend en hartverwarmend boekje dat ons laat zien hoe we in ons leven het heft (weer) in eigen hand kunnen krijgen.

... van slachtofferbewustzijn naar innerlijke vrijheid ... Zo maak je een geweldig-leven-stappenplan | soChicken ... . Ankertjes. Auteur(s) E. Nissink. NUR code(s) 770 Psychologie algemeen Uitgever(s) VBK Media. Taal Nederlands Vers. datum NSTC 9789020208047. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Paperback. ISBN 9789020208047 verschijningsdatum. NUR 770 Psychologie algemeen -» Reincarnatie - Wat was ik in mijn vorig leven? 10 Vragen - Ontwikkeld door: _SilenceWriter_ - Ontwikkeld op: 22.05.2018 - 19.009 keer opgeroepen - 18 mensen vinde ... De tekst van Peter Handke veranderde mijn leven | Het Parool ... .05.2018 - 19.009 keer opgeroepen - 18 mensen vinden het leuk Kom erachter doormidden van deze quiz! Maar dat ik mijn filmpje hieronder post, is toch voor mij wel een teken aan de wand! Ik kan me echt niet meer druk maken om wat anderen vinden van wat ik doe. Wat heb jij nodig om meer jezelf te zijn? Hoe voel je dat je nu eigenlijk niet het leven leidt dat je zou willen leiden? Waar schuurt het? Waar word je ongelukkig van? Wat zou jou helpen? Ik vraag me ernstig af of God tot op dat detail een plan met jouw leven heeft. Ik ken bijvoorbeeld geen bijbelteksten die het suggereren. Er zijn er aardig wat teksten die wel zo worden gebruikt. Dit bijvoorbeeld is een van de populairste op Bijbel-apps: "Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER....