mulders-gm.nl

Bestuursrecht in het Awb-tijdperk

PUBLICATIE DATUM 2008-07-01
BESTANDSGROOTTE 6,88
ISBN 9789013042245
TAAL NEDERLAND
AUTEUR G.A.C.M. van Ballegooij
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bestuursrecht in het Awb-tijdperk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.A.C.M. van Ballegooij. Lezen Bestuursrecht in het Awb-tijdperk online is nu zo eenvoudig!

Dit boek biedt in een kort bestek een volledige inleiding op het uiterst boeiende vakgebied van het bestuursrecht. Het is geheel geschoeid op de Algemene wet bestuursrecht. Aan de hand van casusposities passeren alle in de Awb neergelegde onderwerpen op systematische wijze de revue. Het boek is bestemd voor studenten Nederlands recht, maar is door de opzet ook geschikt voor juridische studenten die een andere hoofdrichting volgen en kunnen volstaan met de bestudering van het bestuursrecht op hoofdlijnen, zoals notariële studenten en fiscalisten. Verder is deze uitgave geschikt voor niet-juridische studenten in het wetenschappelijk of hbo-onderwijs. Tenslotte ook voor hen die in de praktijk werkzaam zijn en die behoefte hebben aan een betrekkelijk korte en systematische introductie in het bestuursrecht. De nieuwe druk is geheel geactualiseerd naar de laatste stand van zaken op het gebied van wetgeving, jurisprudentie en literatuur.

...ht. In deze 8e druk vind je de meest recente ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving verwerkt ... Bestuursrecht in het Awb-tijdperk door Tom Barkhuysen, J.E ... ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk, geschreven door G.A.C.M. van Ballegooij & T. Barkhuysen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Bestuursrecht, zekerheid, leerjaar 1 rechten, Algemene wet bestuursrecht, Awb-tijdperk, HBO-Rechten, Recht & Van ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk, gesch ... Samenvatting Inleiding Bestuursrecht: boek "Bestuursrecht ... ... ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk, geschreven door T. Barkhuysen & C. de Kruif. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Bestuursrecht, Inleiding staats- en bestuursrecht, Onderwijsgroep, Erasmus, Staatsrecht, Jurisprudentie, bestuursrecht ... Dit is het uittreksel behorend bij het boek Bestuursrecht in het Awb-tijdperk (6e druk; ISBN 9789013042245) van G.A.C.M. van Ballegooij, T. Barkhuysen. Uittreksels van studentso... Bestuursrecht in het Awb-tijdperk geldt als een veelgebruikte introductie onder studenten, met name in de bachelorfase van de opleiding Nederlands recht. In deze 8e druk vind je de meest recente ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving verwerkt. Hoofdstuk 11 - Samenvatting Bestuursrecht in het AWB-Tijdperk. Samenvatting van hoofdstuk 11 uit het boek. Universität. Universiteit Leiden. Kurs. Inleiding Bestuursrecht (21013016) Bestuursrecht in het Awb-tijdperk. Hoofdstuk 1. Inleiding tot het bestuursrecht §1.1 Wat is bestuursrecht? Bestuursrecht heeft betrekking op relaties tussen de overheid (bestuursorganen) en burgers (belanghebbenden)....